ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2017 | 13:38

Μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα

Είναι από εκείνες τις ημέρες που θέλεις να διαγράψεις από το ημερολόγιο...Είναι τα γενέθλια μου, η δική μου Πρωτοχρονιά, η δική μου ευκαιρία να κάνω ταμείο, να πάρω νέες αποφάσεις που μάλλον δεν θα υλοποιήσω. Είναι εκείνη η ημέρα που αισθάνεσαι τόσο μα τόσο μόνη γιατί τα περνάς μόνη. Χωρίς μια δια ζώσης ευχή, χωρίς μια αγκαλιά, χωρίς ευχές για θετική ενέργεια.Είναι η 5η χρονιά που θα περάσω μόνη τα γεννέθλια μου και αντί ημέρα χαράς, είναι μέρα θλίψης για το πόσο μόνη είμαι σε αυτή τη ζωή. Μακριά από τους γονείς μου, χωρίς ουσιαστικούς φίλους χωρίς κανέναν να ακουμπήσεις ειδικά την ημέρα των γενεθλίων σου, πως να το κάνουμε θέλεις παραχάιδεμα και κάποιον που θα κάνει την ημέρα ξεχωριστή.Είναι πολύ σκληρό τελικά να είσαι μόνη σου την ημέρα των γενεθλίων σου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αφού κι εγώ κάπως έτσι τα πέρασα...χθες...και να φανταστείς είναι και τα πρώτα αντα.. παρολαυτα, χρόνια σου πολλά και σου εύχομαι να βρεις αυτούς τους ανθρώπους που θα κάνουν την κάθε σου μερα ξεχωριστή!
Ναι αλλά αυτά δεν μένουν για πάντα ίδια και τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα. Φέτος δεν είναι όμορφα αλλά του χρόνου νιώθω ότι τα γενέθλιά σου θα είναι τέλεια και όλο αγκαλιές.Στο λέω εκ πείρας. Χρόνια σου πολλά λοιπόν :)