ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2013 | 14:24

Επιτρέπεται.....

να της σκάσω ΕΝΑ χαστούκι? Ένα γερό να ξυπνήσει ρε παιδί μου.Και εξηγούμαι..Είμασταν μαζί 17 μήνες. Εγώ 27 εκείνη 31. Δεν μέναμε μαζί.Εγώ ήμουν -και είμαι- τρελά ερωτευμένος μαζί της. Όμως τα πράγματα εδώ είναι δύσκολα. Μένω στην Αθήνα με έναν φίλο και μοιραζόμαστε τα έξοδα. Στην δουλειά μας μείωσαν τον μισθό και δουλεύαμε -όσοι είχαμε μείνει- πιο πολλές ώρες.Είμαι μοναχοπαίδι και οι γονείς μου δεν είναι πια μαζί μου. Δεν υπάρχει κάποιος να "σπρώξει" οικονομικά τον άσχημο μήνα.Έτσι, έχοντας τον φόβο ότι ίσως και να απολυθώ κιόλας,έψαξα δουλειά έξω. ΒΡΗΚΑ! Στην Αγγλία. καλά λεφτά σχετικά. Είπα στην -ας την πούμε Μαρία- ότι θα φύγω σε ένα μήνα. Μιλήσαμε, αν ήθελε να έρθει μαζί και δεν ήθελε. Σεβαστό. Και το ότι εγώ ήθελα να φύγω και ότι εκείνη δεν ήθελε."Να πας" μου είπε, κλαίγοντας. "Εδώ δεν θα βγει με τίποτα." Κανόνισα τα πάντα, θα έφευγα σε λίγο καιρό. Μια εβδομάδα περίπου πριν φύγω μου είπε πως ήταν έγκυος.Πως είχε κάνει ήδη μια έκτρωση πιο παλιά και ο γιατρός της είπε καλύτερα να μην κάνει άλλη.Ήμουν ξαφνικά, πατέρας. Δεν μπορούσα ρε γαμώτο να φύγω. Πως να την αφήσω μόνη της με το παιδί μου. Ακύρωσα τα πάντα.Και θα έκανα τα πάντα να βρω ξανα δουλειά να την στηρίξω.Τελικά δεν ήταν έγκυος. Μου πε ψέματα. Εγώ δεν έχω δουλειά, ούτε εδώ ούτε εκεί.Αν δεν είχα τον φίλο μου που μένουμε μαζί, μάλλον θα ζούσα στον δρόμο ήδη. Έχουν περάσει 2 μήνες και ούτε υποψία δουλειάς.Δεν μπορώ όμως να είμαι βάρος για πολύ καιρό στο παιδί. Δεν θέλω, δεν έχω μάθει έτσι.Η Μαρία με παρακαλάει κάθε μέρα να γυρίσω. Δεν μπορεί χωρίς εμένα, λέει για αυτό και το ψέμα.... "Από αγάπη το έκανα, σε χρειάζομαι".Δεν θέλω να την βλέπω. Όταν την βλέπω αυτόματα θολώνω από τα νεύρα μου. Και ξανα ρωτάω.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΣΚΑΣΩ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ?
12
 
 
 
 
σχόλια
χαστούκι μην της δώσεις, αλλά ούτε και δεύτερη ευκαιρία.δεν ξέρει να αγαπά και δε θα μάθει. εύχομαι να σου έρθουν καλύτερα τα πράγματα από δω και πέρα, όπως και σε όλους μας βασικά...
πωωω :@ βρε παιδακι μου,δε γινετε να ξαναπροσπαθησεις να bρεις παλι μια δουλεια εκει?αν πεις στη δουλεια που σε ειχαν παρει πως αναγκαστικεw να την απορριψεις τελευταια στιγμη για συμαντικο λογο και τωρα εισαι ξανα διαθεσιμος δε γινεται? :/
Να ξυπνήσει για τι;Το κομμάτι της φίλε μου το έκανε,κατάφερε να σε κρατήσει κ να σου στερήσει τα απαραίτητα.Κοίτα να βρεις αυτήν την κρυμμένη ευκαιρία που υπάρχει κάπου για όλους και προσπάθησε να σταθείς στα πόδια σου.γεννηθήκαμε τιμωροί,το χειρότερο που μπορούσε να της συμβεί το βιώνει και μάλλον είναι αρκετό.
Πρέπει να έχεις ξενερώσει πολύ και λογικότατο!Της αξίζει το χαστούκι, αλλά γυναίκες δε βαράμε! Κοίταξε τον εαυτό σου τώρα, ξαναψάξε δουλειά στο εξωτερικό (για καλύτερα προφανώς) και γυναικες θα βρεθούνε στο δρόμο σου!!
Φύγε όσο μακριά της γίνεται. Οι άνθρωποι που χειρίζονται συναισθηματικά τους άλλους ανθρώπους γιατί δεν αντέχουν τα σκατά τους είναι μισάνθρωποι. Το σύμπαν σου δίνει ένα μήνυμα για πάρτη της. Μην το αγνοείς.
πω πω την κ@@@@@α!!! οχι ενα χαστουκι γδυσιμο και κλειδωμα εξω απο το σπιτι θελει να φανει τελειως η ξεφτιλα της...! δυστυχως ειναι τετοιες οι εποχες που πρεπει να εχουμε πρωτα τον εαυτο μας... ξαναψαξου για εξω και αυτη τη φορα μην αφησεις κανεναν συναισθηματισμο να σου γινει εμποδιο...! και το σημαντικοτερο... ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα να ξαναεμπιστευτεις τις γυναικες... δεν ειμαστε ολες καριολες μερικες δεν κοιταμε μονο την παρτυ μας! καλη επιτυχια μεσα απο την ψυχη μου.... :)
νταξει δεν το πιστευω οτι υπαρχουν ακομα τετοιες γυναικες. κατσε μην μαθεις σε λιγο οτι επαιρνε και ειδικα βοτανα για να γκαστρωθει.ξαναψαξε για δουλεια εξω, υπαρχει και ενα σχετικο αρθρο της λαιφο και εχει πολλα μεσα ισως κατι να βρεις.