ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2017 | 01:26

Μπλέξιμο

Πριν λίγους μήνες μου έφεραν να εκπαιδεύσω ένα γκρουπ νεαρών στη δουλειά. Ανάμεσα τους απο την πρώτη μερα ξεχώρισα κάποιον. Είχε μια λάμψη στο βλέμμα. Μετά από λίγες μέρες κατάλαβα οτι με φλερτάρει. Του εξήγησα όμορφα πως αν το συνεχίσει, δεν έχει κανένα μέλλον στην εταιρία. Αν δεν ήμασταν σε εργασιακό χώρο και αν δεν ήταν 7 χρόνια μικρότερος μου, θα τον έβλεπα σαν άντρα, θα κολακευόμουν και θα ανταποκρινόμουν στο φλερτ του. Κανόνισα να πάει σε άλλο τμήμα με άλλο ωράριο.Απόψε με ειδοποίησαν να πάω να κλείσω την εταιρία. Ήταν εκεί. Τον ρώτησα πως τα πάει κλπ. Έμεινε τελευταίος για να μη φοβάμαι...Μου πρότεινε να πάμε για φαγητό ή ποτό. Φυσικά αρνήθηκα. Εξομολογούμαι εδώ, μόνο σ' εσάς, οτι μου αρέσει. Πολύ! Αν...αν...αν...θα περνούσαμε καλά πιστεύω. Έχω τη δυνατότητα να τον στείλω σε άλλο κτήριο και να τον βλέπω 1-2 φορές τον χρόνο. Μπορώ να ζητήσω να γίνει βοηθός μου και να είμαστε όλη μέρα μαζί.Πρώτη φορά νιώθω ότι κινδυνεύω να τα κάνω σκατά.
11
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι αυτοκτονια να τον παρεις βοηθο σου! Αλλα αν ειστε σε διαφορετικα κτηρια και δεν δουλευετε ουσιαστικα μαζι, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Αρκει να μην ειναι ανωριμος τελειως και αρχιζει να λεει τα προσωπιακ σας απο'δω και απο κει.
Στειλτον στο αλλο κτηριο οπου δεν θα τον βλεπεις κ αρχισε να βγαινεις εκτως δουλεια μαζι του... κ να βγαινεις κ να εργαζεστε κατω σπο την ιδια στεγη ξεχνα το... οπως ειπε κ ο αλλος φιλος πιο πανωπαιζι απο το να κοιταει να εξασφαλισει την θεση του.... μεχρι να σε βλεπει σοβαρα... κ τα 2 ειναο εξισπυ επιφοβα για να δουλευεται μαζι.... τωρα αν σαρεσι το τισκο κ η ενταση παρτον βοηθο σου με οποια δυνεπεια μπορει να εχει αυτο...
Να φυσικά όσοι τα κάνουν σκατά, οι ίδιοι φταίνε κατά βάση: είσαι στον ίδιο εργασιακό χώρο μαζί του, είναι πιτσιρικάς, και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι τι; ότι θα κάνετε σχέση και θα μείνετε αιωνίως ευτυχισμένοι;
Σχέση κ εργασία δν πανε μαζί. ...Τι θα γινει αν κυκλοφορήσουν φωτογραφίες στους συναδέλφους ;Οταν θα κανει λαθος κ θα πρεπει να του φωναξεις;Σκεφτηκες οτι έχεις μια καλη θεση κ ενδέχεται να την χασεις;Το 7 χρονια μικρότερος ;δηλαδη αυτος 26 κ εσυ 33?στο ενδεχόμενο που θα κάνετε σχεση νομιζεις οταν φτασει 30 κ εσυ 37 θα θελει να προχωρήσει την ζωη του μαζι σου?Βρες αλλον κ ποτε μν κάνεις εστω κατι εφήμερο με το τεκνο γιατι παλι θα μπλέξεις. Υ.γ το γεγονός οτι δν εκτιμάει την εργασία κ τα χερια που του δινουν χρηματα κ με την πρώτη ψάχνει να πηδήξει δεν το συζητάω.
δεν εννοούσα, να κάνουν sex στο γραφείο και να είναι τόσο αδιάκριτοι..εννοούσα, να το προχωρήσει..και ότι γίνεται να μένει στο σπίτι και εκτός εταιρίας! ;)
Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους. Πόσο ώριμοι είναι ώστε μπορέσουν να διαχειριστούν μια τέτοια σχέση διακριτικά, χωρίς να δώσουν δικαιώματα στον εργασιακό τους περίγυρο; Οι ισορροπίες μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον είναι απίστευτα λεπτές και αν ένας απ´ τους δύο είναι έστω και λίγο επιπόλαιος, τα πράγματα δεν αργούν να ξεφύγουν. Και μη γελιόμαστε, ζούμε σε εποχές που η εργασία είναι μια βασική ανάγκη, καθώς κανείς μας δε δουλεύει για την πλάκα του. Καλός, χρυσός ο αυθορμητισμός και η ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας και τις πιθανά δυσάρεστες συνέπειες των επιλογών μας.
Corporate romance...Η εταιρεία που εργάζεσαι,τι γνώμη έχει για την σύναψη σχέσεων μεταξύ συνεργατών;Εσύ τι γνώμη έχεις για την εξέλιξή σου,δουλεύοντας εκεί;Ααα,επίσης...Τους 7 χρόνια μικρότερούς μου,τους βλέπω σαν άντρες,ανεξάρτητα από την περαιτέρω γνώμη μου γι'αυτούς...και μια χαρά άντρα τον βλέπεις κι εσύ και ξεροψήνεσαι στις εξομολογήσεις...Η εναλλακτική είναι να είσαι συγγραφέας new age άρλεκιν και να τεστάρεις ιδέες...Όπως και να'χει,καλή σου τύχη... :)