ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2017 | 00:56

Πολύ μεγάλη διαφορά ηληκίας

Είμαι 20 έτων και τα τελευταία 2,5 χρόνια έχω σχέση με έναν άντρα 19 χρόνια μεγαλύτερο μου...δεν με απασχόλησε ποτε η διαφορά ηληκίας μέχρι τώρα ....η σχέση μας είναι υπέροχη υπάρχει εμπιστοσύνη σεβασμός και κατανόηση....τον τελευταιο χρόνο ζούμε σε διαφορετικές πόλεις λόγω σπουδών γεγονός που όχι μόνο δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την σχέση μας αλλά την έκανε ακόμη πιο δυνατή ....γνωρίζω όλους τους φίλους και του συντρόφου μου και αυτός του δικούς μου φίλους....οι φίλοι μας δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την διαφορά ηληκίας μας ....το πρόβλημα είναι οι οικογένιες μας ...οι δικοί του θεωρούν πως ο γιος τους ξεμυαλίστηκε από μια συμφεροντολόγα λολίτα και τρέχει σε εκδρομές και σε μπαράκια αντί να βρει "ένα καλό κορίτσι της ηλικίας του" για να παντρευτε κι από την αλλή μεριά οι δικοί μου πιστεύουν οτί το κοριτσάκι τους ξεμυαλίστηκε από έναν ανώριμο 40άρη που περνάει κρίση ηληκίας την θέλει για να περηφανεύεται στους φίλους του και να επιβεβαιώσει το εγώ του....μπόρει αυτά να μην επηρέαζουν άμεσα την σχέση μας κάνουν κακό στην ψυχολογία και των δυο μας ....εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Να ζήσεις τον έρωτά σου. Επίτρεψέ μου όμως κάποιες προβλέψεις.Είσαι σε ηλικία που έχεις ζήσει ελάχιστα. Μέσα στην επόμενη δεκαετία θα ζήσεις πολλά τα οποία και θα σε διαμορφώσουν. Η οπτική, η άποψή σου για πολλά πράγματα ενδέχεται να αλλάξει, ισως και ριζικά.Μην κάνεις όνειρα για γάμο πριν δουλέψεις κάποια χρόνια.Στη δεκαετία 35-45 υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να του τα φορέσεις αν είστε ακόμα μαζί.
Ωραίος ο μπάρμπας! Κ για να εχουμε το καλω ερωτημα:πως θα προχωρησεις την ζωη σου με τον θειο;περα απο το σεξουαλικό που σε καλύπτει μεχρι στιγμής αναρωτηθηκες πως θα ειναι να τον παντρευτείς ;ή να θελεις να κανεις παιδιά ; κανε οτι κανεις κ σχολα το γιατι τα χρονια περνάνε κ δεν θα μπορεις να βρεις ανθρωπο που σ αξιζει.
Καλημέρα αγαπημένη εξομολογητρια !Θα σε συμβουλέψω με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Έχω σχέση με διαφορά 16 χρόνων. Καμία φορά μέσα στην σχέση το ξεχνάω. Να μόλις τώρα που το είπα αλλά στην πραγματικότητα δεν το καταλαβαίνω. Αυτό ακριβώς φαντάζομαι ότι νιώθεις και συ. Έχεις βρει κάτι που έψαχνες. Το ίδιο και ο σύντροφός του. Τα σχόλια των γονιών είναι τέτοια γιατί ανησυχούν. Εσείς πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε μια υγιή σχέση και να την διατηρήσετε. Ο χρόνος μόνο θα το καταφέρει. Εσείς να συγκεντρωθειτε στο να χτίσετε τη σχέση σας .τα υπόλοιπα θα διορθωθούν