ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 02:03

Επειγοντως βοηθεια

Εκει που ετρεχα αμερυμνος στο γηπεδο ξαφνικα περνω μια βαθια ανασα και καταπινω ενα ζουζουνι.Τι να κανω,ανησυχω.Υπαρχει περιπτωση να γεννησει μεσα μου,να κανει φωλια στο στομαχι μου και να πεθανω?Πρεπει να παω σε γιατρο;Πειτε!
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, το θέμα είναι σοβαρό. 'Οσο περνάνε οι ώρες θ'αρχίσεις να νιώθεις παράξενα, θ'αλλάξουν οι χτύποι της καρδιάς σου, θα λεπτύνει η φωνή σου, θα αλλάξει η κορμοστασιά σου κτλ. Είναι που σιγά-σιγά αφομοιώνεται το DNA του μαμουνιού από το δικό σου. Να είσαι σίγουρος οτι αν δεν το σταματήσεις, την επόμενη φορά θα βρεθείς να τρέχεις στο γήπεδο ζουζουνίζοντας.Γι'αυτό λοιπόν δώσε τις πρώτες βοήθειες στον εαυτό σου απόψε με κανά πιτόγυρο απ'όλα (μη βγάλεις το κρεμμύδι, θα μειωθεί η επίδραση) και μερικές μπύρες (παγωμένες στα πρόθυρα γρανίτας). Αν μετά από αυτά ακόμα δε νιώθεις καλά, χτύπα ένα προφιτερόλ ή παγωτό (ευτυχώς δεν υπάρχουν περιορισμοί στη γεύση) και πήγαινε για ύπνο.Το πρωί θα νιώθεις ζουζούν...εεε...περδίκι...εεε...άλλος άνθρωπος τελοσπάντων :)
Θα απαντήσω στο ερώτημα σου με τη λογική και όχι το σαρκασμό που αυθόρμητα πήγε να μου βγει.Το κατάπιες το ζουζούνι, ναι; Επομένως που πήγε; Στο στομάχι βέβαια! Όπου διαλύθηκε από τα γαστρικά σου υγρά αφού είχε ήδη ψοφήσει από την έλλειψη οξυγόνου. Εκτός αν έπεσες σε κανένα σούπερ ανθεκτικό ζουζούνι του Αμαζονίου που κρατάει την ανάσα του αρκετά ώστε να εναποθέσει τα ζουζουνιάρικα αυγουλάκια του και, ωπ συγχαρητήρια, θα γίνεις ζουζουνομάνα!(Σόρρυ, δεν κρατήθηκα τελικά!) :Ρ
Τα κακά νέα είναι ότι έγινες βάτραχος...τα καλά όμως είναι ότι προσφέρομαι να σε φιλήσω και να γίνεις ο πρίγκιπάς μου! Πάντως μην ανησυχείς, τις προάλλες είχα ακριβώς αυτή τη συζήτηση με έναν φίλο μου που τρέχει και μου είπε πως είναι σύνηθες φαινόμενο για κάποιον που τρέχει βράδυ ειδικά στην όμορφη παραλία μας στη Θεσσαλονίκη (φαντάζομαι κι αλλού). Καλή χώνεψη!!