ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2017 | 01:55

?

Μ' αρεσει ενας συμφοιτητης μου και, επειδη δεν ειμαι πολυ καλη στο να κρυβομαι, εχω την εντυπωση οτι εχει καταλαβει το ενδιαφερον μου. Μου προτεινει πολλες να βγουμε οι δυο μας(και βγαινουμε), αλλα εγω φοβαμαι μηπως αυτο το κανει απλα επειδη εχει παρει χαμπαρι οτι τον γουσταρω και θελει να παιρνει επιβεβαιωση και να τονωνει τον εγωισμο του. Βεβαια, υπαρχει και το ενδεχομενο να ενδιαφερεται πραγματικα για μενα. Ομως εγω δεν μπορω να ξερω τι απ τα 2 ισχυει. Γι' αυτο ζητω τη βοηθεια σας. Λοιπον, που λετε, εγω γενικα σαν ανθρωπος, τον πρωτο καιρο που γνωριζω καποιον και αρχιζω να βγαινω μαζι του, ειμαι λιγο πιο κλειστη. Αυτο σημαινει μεταξυ αλλων οτι δεν βομβαρδιζω τον αλλον με μηνυματα, για την ακριβεια δεν στελνω σχεδον ποτε πρωτη μηνυμα, ακομα κ αν ο αλλος μ' αρεσει. Το ιδιο κανω λοιπον και με τον συγκεκριμενο. Καθε φορα που βγαινουμε ειναι με δικη του πρωτοβουλια. Εγω δεν εχω κανει σχεδον ποτε την πρωτη κινηση να του πω να βγουμε(παρολο που θελω). Μαλιστα, εκεινος μου ειχε πεταξει και σποντα γι' αυτο λεγοντας "αν δεν σε παρω εγω τηλ, εσυ εισαι ικανη να ξεχασεις την υπαρξη μου". Παρολα αυτα, και μετα απο αυτο που μου ειπε, εγω συνεχισα την ιδια συμπεριφορα, οχι επειδη γουσταρω να βασανιζω τον αλλον, αλλα επειδη ασυνειδητα μου βγαινει να ειμαι λιγο κλειστη και επιφυλακτικη, μεχρι να γνωρισω καλα τον αλλον και να νιωσω οικεια μαζι του. Σκεφτομαι λοιπον οτι εκεινος, αν δεν ενδιαφεροταν πραγματικα για μενα και απλα περναγε την ωρα του, θα μπορουσε να ειχε ενοχληθει απ' το γεγονος οτι μονο εκεινος παιρνει την πρωτοβουλια για να βρεθουμε και γι' αυτο θα μπορουσε να ειχε σταματησει να ασχολειται μαζι μου. Εκεινος ομως, παρολο που εισπραττει μια φαινομενικη αδιαφορια απο μενα, συνεχιζει να επιμενει. Το οτι ριχνει τον εγωισμο του και με παιρνει τηλεφωνο για να βγουμε, παρολο που εγω δεν κανω το ιδιο, υπαρχει περιπτωση να σημαινει οτι ενδιαφερεται σοβαρα για μενα ή τσαμπα ελπιζω? Δηλαδη αν δεν τρελαινοταν για μενα και περναγε απλα την ωρα του μαζι μου μονο και μονο για να τονωνει την αυτοεκτιμηση του, θα ηταν τοσο προθυμος να ριχνει συνεχεια τα μουτρα του και να μου προτεινει να βγουμε, χωρις εγω να κανω το ιδιο? Να σημειωσω οτι καθε φορα που εκεινος μου προτεινει να βγουμε, ανταποκρινομαι θετικα. Αρα, παρολο που δεν κανω την πρωτη κινηση, τουλαχιστον οταν εκεινος μου προτεινει, ειμαι θετικη και βγαινω τελικα μαζι του. Επισης σημειωτεον, το παιδι αντικειμενικα δεν θεωρειται και πολυ εμφανισιμο(απ τους αλλους, γιατι για μενα ειναι) και αυτο το λεω απλα και μονο για να σας δωσω να καταλαβετε οτι δεν ειναι ενας αντρας που εχει συνηθισει να τον φλερταρουν ολες. Οποτε, εφοσον δεν εχει συνηθισει να βιωνει κατι τετοιο πολυ συχνα, φανταζομαι οτι τωρα που το βιωνει απο μενα, σιγουρα θα του αρεσει η φαση. Και σιγουρα θα εχει κολακευτει απ' το ενδιαφερον που του δειχνω και ειναι πιθανο να θελει να κανει τα παντα για να με διατηρησει ως θαυμαστρια του. Εσεις τι λετε?Εχει απλα κολακευτει και παιζει μαζι μου?
5
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο πιο ασφαλώς θέλεις πια να το παίξεις; Κανείς εδω μέσα δε μπορεί να σε διαβεβαιώσει οτι ο τύπος σε βλέπει "σοβαρά". Μη παίρνοντας ποτέ την πρωτοβουλία δεν είσαι "λίγο κλειστή" κι "επιφυλακτική", είσαι απλώς η εγωίστρια που θελει να εκτεθεί ο άλλος πρώτα και γι αυτό δίνει διπλά μηνύματα. "Σε θέλω / Ε, όχι και τόσο". Δηλαδή ο άλλος τί υποτίθεται οτι πρεπει να καταλαβει και να κάνει; Αν σταματησει να κανει κινηση για να βγειτε, αυτό πως θα το ερμηνεύσεις; Ότι μπούχτισε από την επιφυλακρικότητά
...επιφυλακτικότητά σου ή οτι δε σε ήθελε πραγματικά; Αμάν βρε παιδιά που ρίχνετε το μπαλάκι διαρρκώς στον άλλον. Παρτε το ρίσκο να χάσετε επιτελους.
Ενταξει εχετε δικιο, ειμαι και ολιγον(πολυ) εγωιστρια. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το παιδι μου αρεσει πολυ και φοβαμαι το ενδεχομενο να του δειξω ξεκαθαρα το ενδιαφερον μου και τελικα να διαπιστωσω οτι επαιρνε μονο επιβεβαιωση και οτι δεν με γουσταρε πραγματικα. Βεβαια αντιλαμβανομαι οτι και κεινος βλεποντας με ετσι αδιαφορη ειναι λογικο να προβληματιζεται και ισως εν τελει να ξενερωσει κιολας εντελως. Εχετε δικιο, δεν μπορω να πω το αντιθετο, δεν ειναι σωστο που δεν παιρνω το ρισκω και φοβαμαι να εκτεθω.