ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2017 | 00:22

Δεν περίμενα να με κάνει block

Είμαι η κοπέλα που έκανε αυτή την εξομολόγηση http://www.lifo.gr/confessions/view/307737Τελικά δεν μου απάντησε ποτέ και με έκανε block από το facebook. Μου είχε δείξει ότι του αρέσω, φαινόταν καθαρά στο βλέμμα του. Γιατί να με κοιτάει τόσο έντονα και συνέχεια, αν δεν ενδιαφέρεται; Ένιωθα πως ο τρόπος που με κοίταγε κάθε φορά, ήταν σαν να ήθελε να με χορτάσει. Νιώθω μεγάλη ντροπή και αισθάνομαι μια θλίψη και ένα κενό. Είναι νύχτα και η ατμόσφαιρα δεν βοηθάει καθόλου. Νιώθω ένα βάρος. Δεν θέλω ποτέ πια να ξαναδείξω το ενδιαφέρον μου σε κάποιον άντρα. Τώρα φοβάμαι περισσότερο από πριν. Μου έχουν έρθει κλάματα. Νιώθω πολύ άσχημα. Δεν αντέχω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάντα η απόρριψη είναι βαριά και αυτά τα αισθήματα ντροπής και το όλο άβολο κλίμα που τη συνοδεύει είναι δυσκολοχώνευτα... Λυπάμαι και ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα, αλλά μην τα βλέπεις όλα μαύρα και τελεσίδικα. Θα περάσει ο απόηχος αυτής της εμπειρίας και θα έρθουν άλλες ευκαιρίες.Ωστόσο, αν μου επιτρέπεις μια υπόδειξη, υπάρχουν και άνθρωποι που δε βλέπουν με καλό μάτι κάποια κίνηση ή μήνυμα μέσω φέισμπουκ, αν δεν έχεις συστηθεί έστω τυπικά μαζί τους και δεν στο έχουν δώσει οι ίδιοι.Παίρνω το θάρρος να το πω για σένα και για όποιον διαβάζει, μιας και είμαι κι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους και μου έχουν τύχει ένα-δυο περίεργα περιστατικά...Όμως:Εσύ ενέργησες με κάθε καλή πρόθεση και εφόσον το μήνυμά σου ήταν ευγενικό, ήταν αγενές και ανώριμο εκ μέρους του να σε μπλοκάρει δίχως να σου απαντήσει καν. Ειδικά από τη στιγμή που σε ξέρει φατσικά και είσαι πελάτισσα στο μέρος που δουλεύει. Θα μπορούσατε να ανταλλάξετε 2-3 μηνύματα και αν δεν ενδιαφερόταν να στο πει ευγενικά και ευθέως.
Κοπελιά, ούτε ντροπές, ούτε θλίψη, ούτε κενά, ούτε τίποτε. Τουλάχιστον έκανες την κίνησή σου, το τόλμησες άσχετα αν δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση..Καλύτερα να τρως τα μούτρα σου καμιά φορά, αλλά να έχεις προσπαθήσει παρά να μετανιώνεις μια ζωή και να αναρωτιέσαι "και εάν του είχα στείλει; εάν είχα μιλήσει" ή οτιδήποτε..Κάποια στιγμή θα υπάρξει και για σένα ο άνθρωπος που θα ανταποκριθεί θετικά.
Αυτό που "γευτηκες" λέγεται χυλοπιτα. Δε λέω είναι λίγο δυσκολοχώνευτη αλλά όχι και για θάνατο. Κλαφτον καμια-δυο βδομάδες και μετά βουρ γι αλλα. Δεν ειχατε και σχέση δα, απλώς κοιταζόσασταν.Στην ερώτηση "γιατι να με κοιτάζει;" η πιθανή απάντηση δεν ειναι μόνο "επειδη γουστάρει". Μπορεί να σε κοίταζε για να τσεκάρει αν τον κοιτάς κι εσυ και να τονώσει τον εγωισμό του ή επειδή ψιλογουσταρε αλλα όχι τόσο ωστε να βγείτε ή επειδή δεν είχε τιποτα καλύτερο να κάνει ή επειδή βαριόταν. Πολλές πιθανές απαντήσεις. Μην σε παιρνει απο κάτω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ