ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2017 | 23:27

Ήθελα να το πω

Η παρακάτω εξομολόγηση ίσως σας φανεί χαζή, αλλά εγώ θέλω να το πω γιατί με ενόχλησε πολύ: Με τη πρώην κοπέλα μου είμαστε χωρισμένοι εδώ και 1 χρόνο ακριβώς. Χωρίσαμε με δικιά μου πρωτοβουλία, ωστόσο από τότε έχουμε μιλήσει αρκετές φορές(με δικιά μου πρωτοβουλία) και προσπάθησα να τα ξανά βρω μαζί της, και να λύσουμε αυτά που μας χώριζαν. Δε τα καταφέραμε. Εδώ και 3-4 μήνες είναι πλέον με άλλον, και εγώ εννοείται πως δε την έχω ενοχλήσει διότι θέλω να είναι καλά και να μην δημιουργήσω προβλήματα στη σχέση της. Σήμερα μπήκα από περιέργεια στο προφίλ της στο Facebook(δεν είμαστε φίλοι, απλώς ήθελα να δω τη φώτο προφίλ της γιατί μου έλειψε λίγο) και είδα ότι με έχει μπλοκάρει. Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δε την ενόχλησα καθολου όσο τα έχει με τον άλλον, και όλο αυτό το καιρό δε με είχα μπλοκάρει. Τώρα το θυμήθηκε; Τι παίζει να συνέβει; Να τονίσω πως είχαμε ομαλό χωρισμό και δε έχουμε κακές σχέσεις. Πραγματικά λυπήθηκα γιατί ένιωσα κάπως...
10
 
 
 
 
σχόλια
Εντέλει από κοινό γνωστό πως με μπλόκαρε γιατι έψαξε το προφίλ μου από περιέργεια, το είδε ο νυν , της έκανε σκηνή και με μπλόκαρε! Όπως λέει και ο Διογένης μάλλον για καλό μου είναι
Μπλοκαρισμένος είσαι και εκτός φβ οπότε δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.Να δεις μια φώτο ας πούμε;κοίτα μια από αυτές που έχεις στο κινητό σου.
Συμφωνώ ότι πληγώνεις τον εγωισμό. Εφόσον κιόλας τη χώρισα εγώ. Όμως με προξενεί εντύπωση πως με έκανε μπλοκ 4 μήνες μετά που έχει βρει αγόρι. Και ενώ δεν έχουμε κακές σχέσεις, ούτε άσχημο χωρισμό. Αυτό μέ προβλημάτισε... Δηλαδή εδώ και 4 μήνες που έχει σχέση, τώρα της ήρθε να κάνει μπλοκ; Και μάλιστα χωρίς να μου πει ούτε μία λέξη; Έχω αρχίσει να ανησυχώ κιόλας...!
Μπορώ να κάνω τις εξής τέσσερις υποθέσεις:1) Να θεωρούσε πως δεν σου αξίζει να μπαίνεις στο προφίλ της και να βλέπεις φωτογραφίες της με τον νυν. Να το έκανε δηλαδή για σένα, για να σε βοηθήσει και να μη το πάρεις βαριά. (Κομματάκι ψωνίστικο κατ'εμέ να νομίζει ότι ακόμη ξεροσταλιάζεις πάνω από το προφίλ της μετά από 1 χρόνο)2)Πέτυχε νυν γκόμενο που είναι ζηλιάρης και την έβαλε να σε μπλοκάρει για να μην έχετε απολύτως καμία επαφή. (Τραγική αν το δέχτηκε)3)Έμπαινε εκείνη συχνά στο προφίλ σου και ψαχούλευε και σε μπλόκαρε για να υπάρχει κάτι να την σταματήσει την επόμενη φορά που θα μπει. Δηλαδή έβαλε ένα εμπόδιο στον εαυτό της. (Ίσως υπερβολή αλλά έχω ακούσει άτομα που το έχουν κάνει.)4)Έμαθε κάτι, άκουσε κάτι, ή τελοσπάντων έγινε κάτι που την ενόχλησε και σε αφορά. Όπως και να έχει πιστεύω πως 2 πρώην δεν πρέπει να είναι φίλοι ούτε στην ζωή ούτε στο fb. Ούτε να μιλάνε, ούτε τίποτα. Αν θέλει ο άλλος να στείλει ένα "Χρόνια πολλά", ένα "συγχαρητήρια για το πτυχίο", οκ , να το στείλει. Τα άλλα είναι περιττά πράγματα που μπερδεύουν την κατάσταση και δεν σε βοηθάνε να πας παρακάτω. Φιλικά στα γράφω αυτά :)
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου. Θεωρώ πως περισσότερο πιθανό είναι το 3. Απλώς μου κάνει εντύπωση διότι τα έχει με το άλλο παιδί 4 μήνες και κάτι και τώρα με έκανε μπλοκ. Φίλοι έτσι και αλλιώς δεν είμαστε στο φβ. Αλλά το μπλοκ μου ήρθε κατακεφαλα. Με το που έμαθα ότι έχει άλλον δεν την ενοχλησα και ούτε έχω κάνει κάτι κακό που πιθανώς την ενόχλησε. Τέλος πάντων ας είναι καλά! Απλώς θα με τρώει ο λόγος του μπλοκ...!
Εγώ πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι το νούμερο 1. Πες ότι θέλει π.χ. να αλλάξει την profile pic και να βάλει μία με τον νυν. Δεν θέλει να την δεις από σεβασμό. Είναι το ίδιο με το να είναι αγκαλιά με τον νυν και να σε δει στο δρόμο. Πάλι θα προσπαθήσει να μην την δεις. Μην το παίρνεις στραβά, για καλό το κάνει.