ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2017 | 00:45

Αυτο...

Μ αρεσουν οι αντρες που διεκδικουν εντονα την γυναικα που τους αρεσει. Που δεν τα παρατανε με την πρωτη δυσκολια. Που αν δουν οτι η κοπελα ειναι λιγο διστακτικη ή δυσκολευεται να "ανοιχτει" στην αρχη, δεν ψαχνουν για αλλη, αλλα αντιθετα, εφοσον θεωρουν οτι η συγκεκριμενη κοπελα αξιζει, προσπαθουν να την ξεκλειδωσουν κ να την κανουν να νιωσει ανετα μαζι τους. Μ αρεσουν οι αντρες που περνανε χρονο με την κοπελα που τους αρεσει, για να την γνωρισουν καλυτερα κ να κερδισουν την εμπιστοσυνη της. Που δεν χρειαζονται κανενα σημαντικο κινητρο, ωστε να συνεχισουν να επιμενουν, παρα μονο το οτι βλεπουν στα ματια αυτης της κοπελας οτι ενδιαφερεται. Που δεν φοβουνται να την παρουν τηλεφωνο ξανα κ ξανα, οταν θελουν να την δουν κ που δεν σκεφτονται "την πηρα μια φορα, τωρα σειρα της να με παρει". Που δεν βαζουν τον εγωισμο τους πανω απ την κοπελα που θελουν.Δεν προκειται ποτε να με γοητευσει ενας αντρας που με διεκδικει χλιαρα. Θελω να επιμεινει, να με διεκδικησει εντονα, ωστε να με κανει να νιωσω οτι ενδιαφερεται σοβαρα, οτι δεν παιζει. Οχι, δεν θεωρω οτι ειμαι κατι τοσο εξαιρετικο, ωστε να απαιτω ο αλλος να κανει τα παντα για να με κερδισει, αλλα οταν μιλαμε για συναισθηματα, δεν μ αρεσει τιποτα χλιαρο κ μετριο. Αν θες να με κανεις να σε προσεξω, πρεπει να κανεις την παρουσια σου αισθητη με εντονο τροπο στη ζωη μου. Αν ερθεις μια-δυο φορες κ μετα δεν επιμεινεις αλλο, τοτε κ γω θα σε ξεχασω. Κ βασικα, αν το ενδιαφερον σου για μενα ειναι χλιαρο, καλυτερα να μην με πλησιασεις καν. Εγω θελω να ζω μονο εντονα συναισθηματα με τους αντρες.Κ οχι, δεν ειμαι προθυμη να κανω εγω την πρωτη κινηση μ εναν αντρα κ αυτο δεν εχει καμια σχεση με την ισοτητα. Το οτι θελουμε οι αντρες να ειναι ισοι με τις γυναικες δεν αναιρει το οτι καθενα απ τα δυο φυλα εχει εναν διακριτο ρολο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλή είσαι εσύ ρε κοπέλα μου...να ρίχνεις αβέρτα εσύ το άκυρο και ο άλλος να επιμένει σαν μαλάκας...Θα φάει 2,3...10 άκυρα...πως λές να νιώθει εκείνος ? γιατί εσύ σίγουρα θα νιώθεις όμορφα...στην βράση κολλάει το σίδερο αγαπητή μου...σε γουστάρει, τον γουστάρεις, τελείωσε το θέμα....απλά και ωραία..τώρα αν θές εσύ εναν μαλάκα να σου φτιάχνει την διάθεση...είναι άλλο θέμα αυτό..
Σε ένα παράλληλο σύμπαν σου την πέφτει επίμονα, σε διεκδικεί και σε πιέζει ένας τύπου Ντάνι Ντε Βίτο! Εσύ του κάνεις ασφαλιστικά και μετέπειτα μήνυση! Ο άνθρωπος καταλήγει φυλακή (όντας "σιχαμερός"stalker), και εσύ κλαίγοντας εξιστορείς στις φίλες σου που πήγαν όλοι οι άντρες.... Οι ωραίοι ΝΤΕΕΕ!!! Χαχαχαχα! Μέχρι να λιώσουν οι πάγοι..
Δεν ειμαστε ίσοι με τους άντρες!Οι άντρες ότι ηλικία κι αν έχουν,έχουν περισσότερη δύναμη από τις γυναίκες!!Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εννοώ!!Στα δικαιώματα καλά είναι να ειμαστε ίσοι!!Καποιοι λένε ότι η γυναίκα είναι ο λαιμός και ο άντρας το κεφάλι!!Ο λαιμός γυρνάει όπου θέλει το κεφάλι!;-)Για να επιμείνει καποιος μαζί σου,πρεπει να γνωρίσει ότι αξίζεις!!Πως θα το καταλάβει αν δεν σε ξέρει;Αν δώσει σημασία σε αυτά που του συμβαίνουν οταν σε βλέπει;Μακαρι να σου συμβεί αυτο που επιθυμείς!!
Ναι ναι άμα ο άλλος είναι ωραίος μιλάμε για έναν άντρα που διεκδικεί, αν όχι μιλάμε για ένα κριπι κολτσιδα. Άσε που κινδυνεύει άμεσα να γίνει δεδομένου. Και αφαιρώ το άνδρας και βάζω το άνθρωπος μιας και δεν έχει φύλο η κατάσταση αυτή. Αφήστε τα φαινομενικά, υπάρχει ρηχοτητα από κάτω σας αρέσει ή όχι. Ναι υπάρχουν και εξαιρέσεις, σαν να ψάχνεις ψυλλους στα αχερα