ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 00:08

δινω πανελληνιες φετος κ δεν εχω αρχισει το διαβασμα

Ειμαι μαθητρια γ λυκειου κ δινω πανελληνιες φετος .. εβγαζα μεσο ορο γυρω στα 15-16 ολες τις χρονιες και φετος δεν με βλεπω να φθανω ουτε στο 15... φετος που θα επρεπε να διαβαζω πολυ με πιανει ενα αγχος καθε φορα και δεν μπορω να συγκεντρωθω γιατι φοβαμαι μην αποτυχω.. παω θεωρητικη κ θελω να περασω νοσηλευτικη η μαιευτικη... επισης δεν πηγαινω φροντιστηριο και μερικοι μου λενε οτι χωρις φροντιστηριο δεν μπορω να επιτυχω και αυτο με κανει να ανησυχω πιο πολυ... εχω 4 μηνες μπροστα μου... μπορω να βγαλω την υλη??? Επρεπε να αρχισω το διαβασμα απο το καλοκαιρι??? γινεται να βγαλω 14.000 μορια???
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα ότι έπρεπε να έχεις αρχίσει το διάβασμα έπρεπε αλλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Εγώ θα σου έλεγα να στρωθείς στο διάβασμα όσο προλαβαίνεις γιατί 14.000 μόρια δεν είναι καθόλου λίγα. Μπορεί 4 μήνες να σου ακούγονται λίγο τώρα αλλά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μέσα σε αυτούς πίστεψέ με! Καλή επιτυχία εύχομαι να πετύχεις κάθε σου στόχο!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ