ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2017 | 18:41

οταν φτανεις στο μηδεν κατανοεις ποιος εισαι

μαζι 1.5 χρονο 1.5 χρονο συμβίωση ..1.5 χρονο δοκιμασίες δυσκολίες κ απ το Μάη με Αρραβώνα ..άφησα τα παντα τον ακολούθησα στ πολη τ στη άλλη άκρη της Ελλάδας ..το έβλεπα το κέρατο το 'νιωθα το τελευταιο 2μηνο..ένιωθα τη απομάκρυνση. τον έρωτα που έγινε σκέτο σέχτα ένιωθα ολα..έγινα η γυναίκα του η δεδομένα του..πάω πριν 2 μερες και του παίρνω το κινητο όσο κοιμοταν..κοιταω 2ο ψεύτικο προφίλ και ν μίλα για καθημερινότητα και ερωτικά υπονοούμενα με άλλες.πληθυντικος !!!τι απάντησε;Γέμιζε τ ώρα του!!δε τις πήδηξε και ουτε είχε σκοπό θα το τελείωνε είπε αλλα τον τσάκωσα απλα. Περνούσε το καιρό του ..δε ζήτησε συγνώμη είπε απλα πως έφταιγε 99% κ γω 1%..να τον βρίζω να τον χαστουκίζω ..να τον διώχνω να φεύγει απ τ σπίτι μας 2 τ πρωί να γυρίζει με τ αμάξι και γω να φτιάχνω βαλίτσα..να περνει τηλ απ τ δρόμο να λέει "θα φύγω όπως με διώχνεις αλλα έχεις κατι άλλο ν μ πεις"? Παιδιάστικη ειρωνιά ..τ ν του πω ;περίμενε ν τον συγχωρήσω;να έρχεται πίσω ν δει αν είμαι καλα..να του πετάω πράγματα..να φεύγει κ να με παίρνει να μ πει" βγήκα απ τ δρόμο παραλίγο ν σκοτωθώ όπως ευχηθηκες."..παιδιαρίσματα ..έμενα γύρισε η ζωή. μ τούμπα και άυπνη μάζεψα τα πράγματα μ κ έφυγα σε μια νύχτα..για ταξίδι 2 ημερών για το σπίτι μου..με εξευτελίσε...η τελευταια μας συνομιλία ηταν αυτή οτι κ καλα πήγε να σκοτωθεί με τ αμάξι..δε πήρε ουτε καν ενα τηλέφωνο να δει που πήγα..και τη ίδια βραδιά βγήκε και ανέβασε τη έξοδο του με τς φίλους του για πρωτοχρονιά..η ίδια του η θεια ντράπηκε γ αυτόν και μου είπε τι σπάνιος άνθρωπος ειμαι και με υποστήριξε ..οι δικοί τ δε θα έχουν ιδεα..η μάνα μ και 6 καλοί φίλοι μ στάθηκαν..τον σιχάθηκα ..η ζωή μου σε 1 μέρα κομματιαστηκε. .εύχομαι όλοι να έχετε ενα καλύτερο χρόνο..και να έχετε τα αρχιδια να τα μαζεύετε και ν λέτε "Φεύγω άυπνος μες τ κρυο φεύγω δε σου αξίζω!!"
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο κορίτσαρε!! Καλή συνέχεια στη ζωή σου! (Α και μακριά και αγαπημένες από θείες, θείους και λοιπά σόγια γιατί το μόνο που θα επιδιώξουν είναι να "σας τα ξαναβρούν")
Νιώθω ότι έχει αναποδογυρίσει ο κόσμος σου, εύχομαι καλή δύναμη σε αυτό που βιώνεις. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα το λήξετε οριστικά, σε κάθε περίπτωση θα έλεγα να μην εμπλέκεις θείες-θείους και τιυς τριγύρω γενικότερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ