ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2016 | 13:18

εμ..

κατα 99% κολλησα τον ιο hpv ..(εκανα τεστ παπ και υπηρχε υπονοια για Hpv και οτι πρεπει να κανω κολποσκοπηση)..κολλησα απο τον πρωτο μου ο οποιος ηξερε οτι ειχε αλλα δεν με ειχε ενημερωσει εξαρχης δυστυχως και τωρα μονη μου τραβαω το χειροτερο λουκι της ζωης μου(παντα με προφυλαξεις αλλα κλασικα πιο ατυχη πεθαινω)...ειμαι πλεον σε αλλη σχεση,τον εχω ενημερωσει και δεν ανησυχει τοσο για τον εαυτο του ,γιατι ξερει οτι πολλοι το εχουν κ δε τ γνωριζουν..εγω ειμαι κομματια πηγαινω καθημερινα στην εκκλησια και ζηταω απο το θεο να γινει καποιο θαυμα και οταν κανω τς εξετασεις να μην εχω τιποτα..ας προσευχηθει οποιος το διαβασει αυτο μια φορα για εμενα..ειμαι μολις 21 χρονων..φοβαμαι πως με τετοιο αγχος οτι θα παθω καρκινο ..Δε με νοιαζει πλεον για μενα..μπορει για τον θεο να ειμαι ο χειροτερος ανθρωπος και να μην αξιζω .δε θελω να γινω καλα για μενα.θελω να γινω καλα για να μην ταλαιπωρησω οικονομικα και ψυχικα τους δικους μου ανθρωπους που δε φταινε σε τιποτα.Αν ζουσα μονη μου θα το παλευα μονη μου.Το μονο πραγμα που θελω ειναι να ειναι ευτυχισμενοι οι ανθρωποι που αγαπω και με αυτο που μου συνεβει εχω γινει τερμα ψυχρη χωρις να το θελω και τους πληγωνω με το χειροτερο τροπο..απλα προσευχηθειτε για μια απελπισμενη ανωνυμη που κοντευει να τρελαθει απο την αγωνια της..ευχαριστω πολυ..
14
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελα μου μη φρικαρεις. Η λοιμωξη HPV ειναι κατι πολυ συχνο κ στις περισσοτερες των περιπτωσεων ο ιδιος ο οργανισμος την ξεπερνα. Σημαντικο ειναι να επιλεξεις ιατρο που να γνωριζει. Πιθανον να σου συστησει να κανεις εξεταση DNA για ταυτοποιηση του ιου μιας και καποια στελεχη ειναι πιο επιθετικα κ καποια οχι. Καλο ειναι παντως επειδη πολλα νεα παιδια διαβαζουν να ευαισθητοποιηθουν κ να εμβολιαστουν. Αλλα κ οσες μανουλες εχουν κοριτσακια ας μην το αμελησουν οταν ερθει η ωρα...
Να υπενθυμίσουμε με την ευκαιρία πως διατίθενται 2 εμβόλια κατά του hpv, που προστατεύουν εναντίον των τύπων του ιού που προκαλούν καρκινικές αλλοιώσεις. Και είναι ΔΩΡΕΑΝ εως και τις 31/12/2016 για τις ηλικίες 18-26. Για μικρότερες ηλικίες συνεχίζουν να είναι δωρεάν και με το νέο έτος. Αν το είχες κάνει δεν θα ανησυχούσες τώρα τόσο πολύ για μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείς! Δεν είναι τόσο τρομερό όσο σου φαίνεται τώρα. Ειδικά αν το παρακολουθείς τακτικά, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες του γιατρού σου.
Θα σου μιλήσω όπως θα μίλαγα στο παιδί μου, χωρίς περιστροφές, γιατί δεν θα αφήνουμε επιτέλους τον σκοταδιστικό λόγο μια ζωή να υπερτερεί και να μας πνίγει. Είσαι παντελώς ανίδεη για το τι σου συμβαίνει. Άσε τις Παναγίτσες και τους παπάδες και πήγαινε σε ένα γιατρό να κάνεις το τεστ και να ενημερωθείς, γιατί από ό,τι φαίνεται δεν το έχεις κάνει. Κονδυλώματα έχεις, κονδυλώματα έχεις πολύς κόσμος. Με προσευχούλες τι περιμένεις να κάνεις; Να έρθει η Παναγία και να σου τα αφαιρέσει. Έλεος!!!!!! Προσβολή και ντροπή για όσους υποφέρουν από χρόνια νοσήματα, μόνο και μόνο το ότι αναφέρεσαι σε τιμωρία από τον Θεό. Σε ποιόν αιώνα ζεις; Με την εξομολόγηση θα λύσεις αυτό το απλό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος; Υπάρχει κατάλληλη αγωγή και αυτή αρκεί. Έλεος πια με τον σκοταδισμό και τη μπουρδαρία.
Σορυ αλλα απο αυτα που γραφει η κοπελα δε φαινεται να εχει κονδυλωματα, δλδ ορατες αλλοιωσεις, που συνηθως ειναι και χαμηλου κινδυνου. Εχει τραχηλικες αλλοιωσεις η υποψια για τραχηλικες αλλοιωσεις. Τεσπα επειδη ουτε εγω ειμαι γυναικολογος ειδικος στο HPV, αλλα ουτε κ γινεται ιατρικη μεσω λιφοξομολογησεων... θα πω τα εξης... Ας αποφυγουμε τις ιατρικες τοποθετησεις κ ας παραπεμψουμε στους ειδικους.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!περνάει αυτό;τι σου είπε ο γιατρός!!!μη στεναχωριεσαι και γίνεις χειρότερα!!η στεναχωρια ριχνει το ανοσοποιητικο!!το λέω εγώ που στεναχωριεσαι τώρα τελευταία πολύ!!!
Παντως τι θα πει οτι ο τωρινος σου συντροφος δεν ανησυχει; Θα πρεπε να ανησυχει. Ελπιζω να χρησιμοποιειτε προφυλαξεις μεχρι να μαθεις τα αποτελεσματα.
Αγαπητή φίλη καταλαβαίνω την αγωνία σου και τον πόνο σου, αλλά μη φοβάσαι, είσαι στα χέρια του Θεού που σε αγαπάει πολύ γιατί είσαι παιδί Του! Επίσης ο Θεός στην Αγία Γραφή λέει 365 φορές "Μη φοβού"! Προσπάθησε να βρεις έναν καλό Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα να ξεκινήσεις την Θεία Εξομολόγηση και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εδώ στο σάιτ μου θα βρεις Ώρες Εξομολόγησης σε καποιους καλούς Πνευματικούς Πατέρες που ξέρω σε διάφορες πόλεις:https://workersectingreece.wordpress.com/ores-eksomologisis/Αν θες να συζητήσουμε και να σου συστήσω κάποιον καλό Πνευματικό Πατέρα στηλε μου email στο [email protected]Μπορεί για μένα να είσαι ανώνυμη αλλά για το Θεό είσαι επώνυμη και μάλιστα παιδί Του και σε νοιάζεται!Η προσευχούλα μου να ξέρεις ότι σε συνοδεύει! Η Παναγία να σε στηριζει!
Γιατρό χρειάζεται η κοπέλα όχι πνευματικό...η εκκλησία δεν γιατρεύει, αυτό το κάνουν οι γιατροί. Θα την λιβανίσει και θα της περάσει δηλαδή?!Εξομολογούμενη μην αγχώνεσαι τόσο, μια φίλη μου είχε το ίδιο και μετά από θεραπεία της πέρασε. Ελπίζω να πας σύντομα σε έναν γιατρό και να αρχίσεις μια θεραπεία. Αν σε βοηθά ψυχολογικά το να προσεύχεσαι και να πηγαίνεις στην εκκλησία κάντο αλλά δε θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς, αυτό μην το ξεχνάς.
Εννοείται ότι θα πάει και σε γιατρό για ιατρική θεραπεία. Το θεώρησα αυτονόητο γιαυτό δεν το έγραψα. Ο Πνευματικός Πατέρας θα την βοηθήσει στη θεραπεία της ψυχής της και ο γιατρός στη θεραπεία του σώματος.