ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2016 | 17:16

Δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης μου

Υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που δεν ειναι καλοι σε τιποτα, ενας απο αυτους ειμαι κι εγω, μια κινουμενη αποτυχια. Ποτε δεν ημουν καλος σε κατι, τα αθληματα τα βαριομουν, η μουσικη μου φαινοταν δυσκολη, το διαβασμα δεν μου αρεσε...στα 22 μου δεν εχω καταφερει απολυτως τιποτα στη ζωη μου ουτε κανω κατι σημαντικο, απλα υπαρχω. Αλλοι εχουνε σπουδασει, εχουνε βρει δουλεια, εχουνε φιλους, εχουνε το χομπι τους και ολοι ειναι καλοι σε κατι, εγω δεν ειμαι καλος σε ΤΙΠΟΤΑ. Νιωθω σαν ενα παρασιτο που απλα επιβαρυνει τους γονεις του. Βεβαια ισως αυτη να ειναι η τιμωρια τους επειδη καταφεραν να κανουν παιδι με το ζορι ενω δεν μπορουσαν, αλλα τι φταιω εγω?
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι αναγκη να εισαι καλος σε κατι για να το κανεις αρκει να σου αρεσει,να σε κινητοποιει.Ισως σου λειπουν καποιες δεξιοτητες που πρεπει να καλιεργησεις (η επιμονη πχ)για να μπορεσεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου.Δεν σ΄εχουν παρει και τα χρονια!Υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν γνωριζεις και θα ειναι πολυ κριμα να μην καταπιαστεις ποτε μ'αυτα εστω για τη γνωριμια επειδη περιμενεις να "αστραψεις"αμεσως..Μην ετεροπροσδιοριζεσαι ως η αποτυχια των γονιων σου,να ξερεις πως εισαι πολυ τυχερος και μονο που υπαρχεις.Αληθεια τοσο ανοφελα σου μοιαζουν ολα;Να ξερεις παντως ο ψυχολογος ειναι και για τετοιες περιπτωσεις.
Δυστυχως ειναι ασχημη κατασταση αυτη. Μπορει να μην εισαι σε κατι καλος,αυτο δε σημαινει πως ειναι αργα να προσπαθησεις να γινεις ομως. Ψαξε να βρεις τι σε ενδιαφερει. Δεν ειναι αργα να προσπαθησεις να σπουδασεις κι εσυ. Ή ψαξε να βρεις μια δουλεια και σιγα-σιγα να βγαζεις δικα σου χρηματα. Μη μιζεριαζεις ετσι γιατι δε θα σου βγει σε καλο και μονο το χρονο σου χανεις ετσι και τα καλυτερα χρονια της ζωης σου.
Μην κοροιδευομαστε όντως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κάποιο ταλέντο ενώ άλλοι έχουν σε πολλούς τομείς. Προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας πρόσωπα από τον περιγυρο σας. Όπως και να το κάνουμε υπάρχουν χαρισματικες προσωπικοτητες που ειναι και όμορφοι και έξυπνοι και καλοί και ταλαντούχοι σε πολλά και άλλοι πραγματικά αν όχι άσχημοι μέτριοι με σχεδόν κανένα ταλέντο και ανιαρή προσωπικοτητα. Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη και αν πρέπει να υπέρ προσπαθούμε για ένα δύο πράγματα ενώ σε άλλους έχουν δώθει τοσα προσόντα απλόχερα....
Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως συνδεεται η ομορφια και η καλοσυνη με το ταλεντο και την εξυπναδα? Ααα και τι σχεση εχει η προσπαθεια που εχει καταβαλει ο καθενας για να αναπτυξει τα προσοντα του με την αδικια της ζωης.
Δεν υπαρχει λογως εκ γενετης υπαρξης για κανεναν μας.Εμεις τον δημιουργουμε.Αλλιως ολοι θα γεννιομασταν θα τρωγαμε θα πηγαιναμε τουαλετα και θα περιμεναμε μα πεθανουμε.Αυτο δεν ειναι ζωη ομως.Δεν εχεις καθολου εμπνευση στην ζωη σου.Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει!Στην θεση σου θα ξεκινουσα να διαβαζω βιβλια και εφημεριδες,υπαρχουν τοσα χιλιαδες θεματα(θα δεις θα πορωθεις),ενα αθλημα,γυμναστηριο,μια ξενη γλωσσα η γκαμα δεν τελειωνει...Υπαρχουν τοσα πραγματα να δεις και να μαθεις ειναι απιστευτο να λες οτι νιωθεις σαν παρασιτο,ουσιαστικα σαν να μην εχεις τιποτα να κανεις!Γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις εξετασεις και να μπεις σε ενα πανεπιστημιο;Η φοιτητικη ζωη ειναι αληθεια πολυ ωραια μαθαινεις παρα πολλα πραγματα,προχωρας στην ζωη σου,ανοιγει το μυαλο σου ,γνωριζεις παρεες,εγω στην φιλοσοφικη εχω λαβει πολλες γνωσεις για την ζωη μου απο πολλα ασχετα μαθηματα,εχω συνειδητοποιησει ποσο μου αρεσει η ψυχολογια απο το δευτερο ετος και απο τοτε συνεχεια παω και ψωνιζω βιβλια ...Αγορασε βιβλια και ξεκινα να τα διαβαζεις σερι,θα νιωσεις πολυ καλυτερα πιστεψε με.
Υπάρχει και μια προσέγγιση που λεει: Όλοι είναι χρήσιμοι για την κοινωνία. Οι άχρηστοι, τα παράσιτα κτλ.. Έχουν μια ικανοτητα μοναδική. ΑΓΑΠΑΝΕ.
Μη σκέφτεσαι έτσι για τον εαυτό σου είναι πολύ άδικο! Δεν γίνεται να μην είσαι καλός σε τίποτα. Απλά ίσως δεν το έχεις βρει ακόμα. Ψάξε λοιπόν και δοκίμασε πράγματα. Για να καταλάβεις πόσο κακοί είμαστε με τον εαυτό μας σκέψου αν ποτέ θα έλεγες αυτά που λες για σένα σε ένα φίλο σου γι αυτόν. Ο εαυτός σου είναι ο "καλύτερος σου φίλος" και πρέπει να του συμπεριφέρεσαι αντίστοιχα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ