ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2016 | 02:11

Σύντροφος με ανθρωπο που πάσχει απο ΣΚΠ

Βιογραφίες , αρθρογραφίες ολόκληρες απο ανθρώπους που νοσουν απο σκληρές χρονιες και ανίατες ασθένειες...διαβάζω... Διαβάζω...! Πως αισθάνονται; Τι αντέχουν και τι οχι; Και μεσα σε ολα αυτα ψαχνω και την μεριά ενός ανθρώπου που αγαπάει εναν τέτοιο ανθρωπο. Μου είπες πως χεις ΣΚΠ πριν καν σε ερωτευτω! Ισως ηταν για σενακατι που ηθελες να ουρλιαξεις αλλα με σταθερή φωνή για να το ξορκισεις...το προσπέρασα! Σε ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκες! Και τοτε μου το ξαναπες... σαν δήλωση λεπρης σε ασπρόμαυρες δεκαετίες...! Αφησες μια βαλίτσα με ολα τα σαγαπω μου και οτι αλλο σου εχω ταξει στο κατώφλι της εξώπορτας και περιμενες να δεις τι θα κανω... Τράβηξα την πόρτα ... Άνοιξα την βαλίτσα και γέμισε ολο το σπίτι σαγαπω... Εμεινα χωρις να ξερω καν τι ειναι ολο δηλώνεις. Σαγαπουσα! Έψαξα αυτο που λες ασθένεια σου...και απο τοτε ειμαι γνωστής του τι μας περιμένει.Ο ερωτας μας... Η αγαπη μας ανθίζει στο κρεβάτι μας μα με διαφορετικό τροπο απο πτι ξέρουν οι άνθρωποι... Απο οτι ήξερα και εγω...! Ξαπλωνεις και σε βλεπω συχνα να τινάζεις τα άκρα σου σαν να θέλεις η ίδια να τα διαμελισεις... αυτα τα χέρια και τα ποδια που λιγο πριν με έδεναν με τόση αγαπη... απο πόνο .. επειδη δεν τα αντεχεις... σε πονάνε!τα ματια σου κατακόκκινα απο το άγχος και τα πολλα της μέρας .. να πεφτεις να ξεκουραστεις ..αδύνατον.. μου λες πως πονας...πως να σε ανακουφισω .. Να σε βοηθήσω εγω που τοσο Σαγάπαω... Δεν μπορω! Μια βραδιά προσπάθησα να σε αγκαλιασω ενω πόνουσες ... Με τιναξες απο πανω σου σαν βρεγμένο ρούχο σε χειμώνα καιρο... Πονεσε η ψυχη μου... σε δευτερόλεπτα μου ζητήσες συγγνώμη.. πόνεσα διπλα! Απο τοτε οταν υπάρχουν τέτοιες νύχτες μαζεύομαι στην μια μεριά του κρεβάτιου για να χεις το χώρο σου ... Να ξεσπας την κόλαση σου και γω να μην μπορω να κανω τιποτα ..και να θρηνω γιαυτο χωρις να το βλέπεις...! Προς στιγμη αισθάνθηκα ανικανότητα μπροστα στο θηρίο σου .. την ΣΚΠ... τωρα ομως ξερω πως την αποδυναμώνω οσο σου χαρίζω υπομονη ... αγαπη ... ζωή... μικρές εκδρομές .. εκπλήξεις και την μυρωδια του καφε που τοσο αγαπάς...! Μου είχες πει πως αισθανεσαι το δέρμα σου πιο πανω απο το υπόλοιπο κορμι σου και αυτο το κενό ανάμεσα να σε βασανίζει...! Σου ειπα πως εγω θα γίνω αυτο που γεμίζει αυτο το κενό με χρώματα γεύσεις και αρώματα οπως αυτο απο γιασεμί...! Μου είπες πως θέλεις να πεθάνεις αν φτάσει η στιγμη που της απόλυτης καθήλωσης σου... σπυ υποσχέθηκα πως δεν θα συμβει ποτε γιατι τωρα το θηρίο το παλεύουν δυο .. Μα και αν μας νικήσει ενα ζευγάρι ποδια θα αφήνουν αποτυπώματα στην παραλία που το κύμα θα προσπαθει να νικήσει ... Θα μαι εγω με αγκαλια εσενα... εσενα θυσαυρε μου... Γιατι σαγαπαω ... Σαγαπαω Μαρία μου!!! ΒΠ
8
 
 
 
 
σχόλια
Έκλαψα τόσο πολύ, ΧΙΛΙΑ μπράβο !!! Να την αγαπάς και να σε αγαπάει πάντα τόσο εύχομαι ! ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα και ομορφαίνουν τον κόσμο!
Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος με καταπληκτικά αισθήματα . Είναι ευλογία για τη Μαρία που βρίσκεσαι στη ζωή της , όμως και για σένα είναι ευλογία που έχεις τη Μαρία . Να είσαι δυνατός και αισιόδοξος γιατί απ' αυτό αντλείται δύναμη και οι δύο . Μη σταματήσεις να σχεδιάζεις το μέλλον και να ονειρεύεσαι .Μπορεί να σου φανεί περίεργο , θα ήταν όμως ενδιαφέρον και χρήσιμο ίσως , να μιλήσουμε μαζί και με τη Μαρία σου εννοείται . Αν θελήσετε νομίζω το mail είναι ανοικτό .Χίλια μπράβο για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις και Καλή Δύναμη !
Άπειρα μπράβο αγόρι μου, που είσαι δίπλα της. Άπειρα μπράβο, που εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο.Άπειρα μπράβο.-Είναι πολύ τυχερή που σε έχει δίπλα της κι εγώ πολύ τυχερή που ξεκίνησα τη μέρα μου διαβάζοντας κάτι τόσο όμορφο. Να 'σαι καλά! Την καλημέρα μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ