ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2016 | 17:58

Έχω στοχο....

Να φτιάξω ένα τέτοιο σώμα περίπου,όπως στην φωτογραφία,ώστε να μην μου αντιστέκονται οι εξωτερικά όμορφες γυναίκες.Να με βλέπουν και να με θέλουν.Γιατί οι γυμνασμένοι και αθλητικοί τύποι τους αρέσουν όσο τίποτα άλλο.Νομίζω πως το διαπιστώνετε και από τα ζευγάρια που κυκλοφορούν έξω.
13
 
 
 
 
σχόλια
Αν εισαι βουτυροχλεχλες, κλαρινογαμπρος και γουσταρεις τριτοδευτερες γκομενες καρχιες και οχι λαικα κορασια τοτε ευγε, εχεις μπει στο σωστο δρομο. Πρωτα φτιαξε το σωμα, χτυπησε τατου και τελος και πιο σημαντικο φτιαξε και την τσεπη σου (και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα)Αλλα παρακληση προς τριτους, δεν αρεσουν σε ολες μας οι τουμπανοι. μη γινεστε ολοι ετσι γιατι μερικες σας θελουμε απλα εναλλακτικους, χυμα με μαλλια και μουσια και οχι με αυτο το κουρεμα του χιτλερ που ειναι στη μοδα ...φτανει πια αυτη η λελαπα!! :-)
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Προσωπικά ποτέ δεν μου έχει τραβήξει κάποιος την προσοχή γιατί απλά ήταν φέτες. Τέτοια αγόρια έχει παντού και πολλά, μα η ουσία είναι αλλού και η αλήθεια ωμή, το μυαλό σου είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστό. Εγώ θα σου έλεγα να μην επηρεάζεσαι από τα σκατά, ξέρεις τηλεοράσεις διαφημίσεις και τα σχετικά. Έχουμε πήξει από "αγοράκια" που νομίζουν πως το να είσαι άνδρας σημαίνει να ακόλουθης τυφλά τις επιταγές ενός γλύπτη η κάποιου καλλιτεχνικού διευθυντή. Και στην τελική και το σουφλέ φουσκωμένο είναι.
Κάνε τη γυμναστική σου, θα σου κάνει καλό, στο σώμα αλλά και στη ψυχή. Να ξέρεις πάντως οτι τις περισσότερες γυναίκες θα τις κερδίσεις με το μυαλό σου.
Δε λέω ωραίος ο αθλητισμός, σου προσφέρει πολλά εφόδια, αλλά ας σταματήσει κάποτε αυτό το φαίνεσθαι. Α, σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα.
Μεγαλο εφοδιο η γνωση. Ειδικα οταν προερχεται απο εμπεριστατωμενη και καθολικα αποδεδειγμενη ερευνα σε ευρεια γκαμα (μη πω το συνολο), αντικειμενικα και υποκειμενικα, 'εξωτερικα ομορφων γυναικων'.Τι τραβαμε...
Πρώτα από όλα για να ξεκαθαρίζουμε και κάποια πράγματα. ΔΕΝ μπορούν όλοι να αποκτήσουν το τέλειο σώμα που έχει ο Κουκλίτσος. Αυτός είναι κατηγορία από μόνος του.Κατά δεύτερον, θα συμφωνήσω με αυτά που λέει πιο πάνω.
Γεια σου ρε Τρουφάκι! Εγώ δεν το διάλεξα. Εγώ και όλοι όσοι βγήκαμε από το ίδιο εργοστάσιο και καταλήξαμε στις βιτρίνες καταστημάτος ρούχων πρέπει να πληρούμε κάποια standard... εξωπραγματικά!
Ναι αλλά και τα μανεκένε που είναι δίπλα σας στις βιτρίνες κι αυτές με εξωπραγματικά στάνταρ βγήκαν. Εσύ όμως μας βγήκες και με μυαλό, γι' αυτό ξεχωρίζεις ;)
Ευσεβείς πόθους βλέπω...Λες ότι οι γυμνασμένοι και αθλητικοί τύποι αρέσουν όσο τίποτα άλλο... Αναρωτήθηκες σε ποιές αρέσουν; και γιατί; και με ποιά προοπτική; και πάνω σε τι υπόβαθρο βασίζεται αυτή η έλξη; Τα έχεις απαντήσει όλα αυτά και έβαλες αυτό το στόχο...;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ