ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 23:50

Παρατηριση

Βλεπω κατα καιρους γυναικες εδω μεσα που εξομολογουνται καποια πραγματα πχ ειμαι χωρισμενη εχω βρει καποιον αλλα δεν περνει σταθερο εισοδειμα κτλπ και μετα απο κατω οι 9 στους 10 τις στοχοποιουν οτι ειναι τεμπελες και κοιτανε να βολευτουν,οτι δεν θελουν να δουλεψουν,οτι γινονται φορτωμα..και αναρωτιεμαι..ποσο κομπλεξικα και ζηλιαρικα ατομα υπαρχουν.Οι περισσοτερη μας ανεκαθεν στην ελλαδα ζουσαμε και ζουμε σε οικογενειες οπου οι γυναικες συνηθως "εξαρτουνται" οικονομικα απ τους αντρες τους..τοσο κακο ειναι να εξαρταται μια γυναικα απ τον αντρα της?δλδ οιμαναδες και οι γιαγιαδες σας ηταν ζωα,παρασειτα και βδελλες που "βυζεναν" τις τσεπες των πατεραδων,των παππουδων σας κτλπ?Ποσο κακια πια?Πριν βιαστιτε να πειτε οτι ειμαι αντρας που θελω τη γυναικα δουλα στο σπιτι σας αναφερω πως ειμαι γυναικα..
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα ημουν πολυ δυστυχισμενη αν επρεπε να ζηταω λεφτα απο τον αντρα μου για να ψωνισω στο σουπερ μαρκετ και για τα προσωπικα μου εξοδα. θα ενιωθα <<σκλαβα>> του.Οσα λεφτα και να εβγαζε ακομα και αν δε χρειαζοταν να δουλευω για βιοποριστικους λογους, εστω ενα μικρο ποσο θελω να το βγαζω μονη μου. Και να εχω καποια δικα μου λεφτα στην τραπεζα.
Οι γιαγιαδες μας ζουσαν ετσι γιατι δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως, ακομα και αν ηταν δυστυχισμενες ή ηταν θυματα κακοποιησης δεν μπορουσαν να χωρισουν λογω αυτης της οικονομικης εξαρτησης. Εκεινες δεν ειχαν επιλογη, εσυ ομως γιατι να κανεις τετοιο? Επειδη βαριεσαι να σηκωσεις τον κωλο σου να δουλεψεις?
Ε, χμ, απο την αρχη φανηκε οτι εισαι γυναικα.. Παντως εγω δεν το θεωρω οτι ειναι κακο ενα ζευγαρι να ζει με τον "παλαιομοδιτικο" τροπο, ας το πουμε. Αμα ειναι τιμιοι μεταξυ τους και αυτο θελουν και οι 2, μια χαρα! Η λεξη "εξαρτηση" ειναι που ξινιζει. Αν και αν το δεις οπως πρεπει και ο αντρας ειναι εξαρτημενος απο τη γυναικα και ας ειναι αυτος που φερνει τα λεφτα στο σπιτι. Οποτε κουλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ