ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2016 | 03:26

δεν θα ξεχάσω...

Δεν θα ξεχασω ποτέ την πρωτη φορα που μπυμου έφερες καφέ και χμογελουσαμε και οι 2 σαν χαζοι...δεν θα ξεχασω ποτέ το πόσο πολύ και ποσο εντονα ερωτευτηκαμε...δεν με αναγνωριζα!αν ησουν εδω θα ημασταν μαζι..δεν θα αφηνα τιποτα να μας χωρισει θα προσπαθουσα οσο δεν παει!δεν θα ξεχασω ποτέ τη μερα της πρωτοχρονιάς...πόσες ωρες στο κρύο γελαγαμε χορευαμε..ειπαμε πολλα..ηθελες να με παρεις σηκωτη να με πας στο σπιτι σου και δεν σε άφηνα...το εχω μετανιωσει πικρα..δεν θα ξεχασω ποτέ την έκφραση σου με την καρμποναρα μου!σου αρεσε πολυ...δεν θα ξεχάσω το ποσο σφιχτά με εκανες αγκαλιά...χωρις υπερβολές με ποναγαν υα κοκαλα μου αλλα ελιωνα...μου αρεσε οσο τιποτα αλλο...δεν θα ξεχασω ποτέ την πρώτη μας φορά..ουτε τη δευτερη ουτε τη δέκατη!!δεν θα ξεχασω καμία!δεν θα ξεχασω το πρόσωπο σου οταν κοιμοσουν και εγω σε χαϊδευα...δεν θα ξεχασω ποοοοτεεεεεεεε την αγκαλια που με πηρες όταν τα ξαναβρήκαμε...ουτε το πρόσωπο σου...δεν θα ξεχασω ποτέ το κλαμα μπυ και το κλάμα σπυ που επρεπε να χωριστουμε παλι...δεν θα ξεχασω τα τραγουδια μας που τα ακουγαμε μαζι χερι χερι την τελευταία μερα που βρεθήκαμε.....δεν θα ξεχασω ποτέ την θεληση μου να τα παρατησω ολα για να ειμαι μαζι σου!!!!!και την χαρά σου οταν κανονισαμε να βρεθουμε και να μιλησουμε σοβαρα....δεν θα ξεχασω ποτε την τελευταια βιντεο κληση μας...ησουν πολυ χαρούμενος...χαμογελαστος...και κουρασμενος...δεν θα ξεχασω ποτέ οτι την επομενη μερα δεν ειχα σχολη...δεν θα ξεχασω ποτέ την αντιδραση μου οταν εμαθα οτι ειχες ενα ατύχημα...δεν θα ξεχασω ποτέ τη φωνή της αδελφής σου απο το τηλέφωνο ουτε τα λογια που που ειπε...δεν θα ξεχασω ποτέ το τρεμουλο που ειχα στο νοσοκομείο....δεν θα ξεχασω ποτέ την αντίδραση μου οταν μου ειπαν οτο εφυγες ακαριαια και οτι δεν ζεις...δεν θα ξεχασω ποτέ την πρωτη εικόνα οταν μπηκα στο νεκροτομείο....δεν θα ξεχασω ποτέ το ποσο όμορφος και ήσυχος ησουν εκεινη τη στιγμή...φοραγες το αγαπημενο μου πουκάμισο...σε εβλεπα με αυτο και έτρεμα..δεν θα ξεχασω ποτε το ποσο παγωμενος ησουν οταν σε χαιδεψα και σου ψιθύρισα στο αυτί πως σ αγαπάω...δεν στο ειχα πει ποτε...δεν θα ξεχασω ποτέ αυτο που σου εδωσα να παρεις μαζι σου....αυτο που αυτη τη στιγμή βρισκεται μεσα απ το πουκάμισο σου απ τη Μερια της καρδιάς σου..δεν θα ξεχασω ποτέ το πρόσωπο σου πριν. Στο κρύψουν για να σε σκεπάσουν και μα κλείσουν το φέρετρο.....δεν θα ξεχασω ποτέ αγαπη μου το το ποσο σε ερωτευτηκα και το ποσο ειμαι ακομα ερωτευμένη μαζι σου!!!!εισαι διπλα μου...σε ολα!!και μου ανοιγεις πόρτες στη ζωη μου με τον δικο σου τροπο...γι αυτο σ αγαπάω ματια μου...γι αυτο δεν θα βρω κανεναν σαν και εσενα ξανα....Γιατι κανενας δεν μπορει να με κανει να τρεμω απο χαρά...κανενας δεν μπορει να με κανει να μεινω ξυπνια για να χαζευω το πρόσωπο του..γιατι κανενας ματια μου δεν ειναι σαν και σενα!!!μου λειπεις αγγελε μου....
10
 
 
 
 
σχόλια
Δακρυσα κι εγω διαβαζοντας το κειμενο σου. Ποση θα ναι η στεναχωρια σου...Αλλα μην αφησεις τη ζωη σου να κυλησει ετσι. Ζησε! Ζησε και για τους δυο σας. Δυο φορες θα χει αξια τωρα η πολυτιμη ζωη. Και την αγαπη που χεις για κεινον μοιρασε τη γυρω. Να ησυχασει η καρδια σου.
Νιώθω μια μεγάλη λύπη αυτή τη στιγμή. Είσαι πολύ δυνατή και ελπίζω να παραμείνεις. Πολλοί λένε ότι το μόνο πράγμα που μπορεί αν χωρίσει δύο ανθρώπους είναι ο θάνατος. Όμως δεν είναι έτσι. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη, ούτε ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει και είμαι σίγουρος ότι θα σε προσέχει από εκεί που είναι και δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Τίποτα δεν διαρκεί πολύ. Η ζωή είναι στιγμές και μόνο!
Όχι, πολύ καλά έκανες και το έγραψες, απλώς νιώθω αυτή τη λύπη επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα έχοντας χάσει και εγώ έναν κοντινό μου άνθρωπο. Ξέρω ότι είναι και θα είναι πολύ δύσκολο και ξέρω αυτό το άσχημο συναίσθημα που είναι συσσωρευμένο στο στήθος σου που ότι και να κάνεις δεν βγαίνει από εκεί. Σου εύχομαι μεγάλη υπομονή, κουράγιο και να βγείς πιο δυνατή από όλο αυτό!!