ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2016 | 15:29

Εύκολο να λες "μα γιατί τον γυροφέρνεις αφού δεν ενδιαφέρεται;"

Η ίδια εύκολη κουβέντα όπως και το "ξέχνα τον, πάμε γι' άλλα" ή το "θα βρεις έναν καλύτερο". Εύκολα λόγια, αλλά δύσκολα στην πράξη. Όταν είσαι ερωτευμένη με αυτό το άτομο εδώ κι ένα χρόνο, εκείνος το μαθαίνει μόλις τον τελευταίο μήνα και σου ρίχνει τη χυλόπιτα στη μάπα παρέα με τη φράση "ξεκόλλα μαζί μου γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα"(λες και του κακόπεσε που υπάρχει γυναίκα να τον θέλει τόσο πολύ και που είχε και το θάρρος να του το πει ευθέως) κι όταν είχες πάαααρα πολύ καιρό να νιώσεις έτσι για κάποιον, ειλικρινά, το βρίσκετε τόσο εύκολο να πατήσω απλά ένα κουμπί και να τον διαγράψω με μιας κι απ' το μυαλό κι απ' την καρδιά μου; Κι όταν μάλιστα οι συνθήκες είναι τέτοιες που αναγκαστικά τον βλέπω μπροστά μου κάθε μέρα;Αν όντως σας φαίνεται τόσο παράλογο που "τον γυροφέρνω ενώ δεν ενδιαφέρεται", πείτε μου σας παρακαλώ τον τρόπο με τον οποίο εσείς έχετε καταφέρει να ξεκολλήσετε μετά την απόρριψη κάποιου με τον οποίο ήσασταν πραγματικά ερωτευμένες/νοι. Δεν σας μιλώ με ειρωνικό ή επιθετικό ύφος, μην παρεξηγηθώ, στ' αλήθεια ζητώ τη συμβουλή σας. Μόνο σας παρακαλώ, μη μου πείτε ότι θα βρω τον καλύτερο ή έναν καλύτερο κτλ., γιατί, και στατιστικά να το πάρουμε το πράγμα, οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν στο να πέσω σε χειρότερο - τα καλά αγόρια είναι πολύ λίγα κι ήδη καπαρωμένα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε δεν ειχα το θαρρος να πω σε καποιον οτι τον θελω. Αλλα αν το εκανα και μου εριχνε ακυρο, προσωπικα θα ξενερωνα γιατι ειμαι πολυ περιφανη και εγωιστρια.Αν δε με θελεις μια, δε σε θελω δεκα, ξερεις.Το χειροτερο θα ηταν να μη σου ξεκαθαριζε και να επαιζε με τα συναισθηματα σου. Τουλαχιστον να εκτιμησεις οτι ηταν ειλικρινης, δεν ειναι ολοι.
"Όταν ένας άντρας λέει για τον εαυτό του σχεδόν πάντα με παράπονο ότι είναι "καλό παιδί" εννοεί πως είναι ήσυχος, δεν δημιουργεί προβλήματα, ανέχεται καταστάσεις για να έχει δίπλα του μια κοπέλα και κάνει τα στραβά μάτια σε όσα τον ενοχλούν. Δηλαδή φέρεται με τον τρόπο που νομίζει ότι μια γυναίκα θέλει να της φέρεται. "Οχι Inanna δεν γνωριζομαστε συζητηση κανουμε. Ομως για να τα λες αυτα μαλλον ειχες καποια εμπειρια με καλο παιδι. Γι αυτό κ σε ρωτησα αφου ειχε βαρετη προσωπικοτητα γιατι εκανες σχεση μαζι του. Οσον αφορα το σεξ οχι δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομίζεις γιατι θελει περισσοτερο εγκεφαλικο κ συναισθηματικο παιχνιδι για να κανεις σκετο σεξ με καποιον εκτός αν εισαι γυναικα τύπου ο καλός ο μυλος ολα τα αλέθει!!
Ατερμονη ανια οταν καποιος φερεται καλα δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι υποκριτης για να ειναι αρεστός. Αν εσυ δεν νιωθεις καποιο συναίσθημα μαζι του (άρα οχι ελξη) δεν σημαινει ότι ειναι υποκριτης. Μπορει απλά να φέρεται καλα γιατι ετσι ειναι ο χαρακτηρας του ασχετα αν εσυ δεν νιωθεις ελξη
Όταν λες "καλό αγόρι" προσδιόρισε πως ακριβώς το αντιλαμβάνεσαι, αλλά και για τι ηλικίες μιλάμε, να σε πω αν έχεις δίκιο ή αν μυξοκλαίγεσαι χωρίς λόγο.
Συνήθως όταν αναφέρονται σε "καλά αγόρια" το πακέτο μέσα περιλαμβάνει κοιλιακούς, αυτοπεποίθηση, εμπειρία, μαγκιά, κλανιά κι αλητεία, σε συνδυασμό φυσικά με τα χαρακτηριστικά ενός καλού παρτενέρ όπως σεβασμός, έρωτας, ρομαντισμός, να είναι πιστός και ειλικρινής, απόλυτα έμπιστος, καλός σύζυγος και πατέρας ενδεχομένως κλπ.Γι αυτό και δεν βρίσκουν.Από την άλλη υπάρχουν και αγοράκια που απλά μυξοκλαίγονται για το friendzone αλλά πραγματικά δεν έχουν κάποιο καλό χαρακτηριστικό κι απλά θεωρούν κάργιες όσες δεν τους κάθονται.Και υπάρχουν κι ένα σωρό καλά παιδιά κι αντράκια που δεν θα τα δεις να στην πέφτουν στα κλαμπάκια, που έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα και θα μπορούσαν να αγαπήσουν πραγματικά μία ανάλογη γυναίκα. Εμφανισιακά ποικίλλουν, ξέρω από άσχημους και μέτριους μέχρι κουκλιά που είναι έτσι. Αυτοί συνήθως μένουν στην αφάνεια, δεν τους πολυπροσέχει η Ελληνίδα ντίβα που νομίζει ότι έχει τον , άκουσον άκουσον, μαλακομαγνήτη. Αν είναι τυχεροί θα πέσουν σε μια καλή κοπέλα, αν όχι ας ελπίσουμε να μην τους αλλάξει ο εγωισμός και η κακία των υπολοίπων και να βρουν σύντομα αυτή την καλή κοπέλα.
Επειδή εγώ είπα αυτή την κουβέντα σου ξανααπαντάω. Με κάλυψαν πλήρως τα σχόλια παραπάνω.Είχα υποψιαστεί οτι για να σου φέρεται έτσι, κάπου του έγινες ενοχλητική, κάπου έδειξες λιγότερη αξιοπρέπεια απ'ό,τι χρειαζόταν και αυτό επιβεβαιώθηκε με αυτό που σου δήλωσε όταν σε απέρριψε. Για να φτάσει να σε "απειλεί" σημαίνει οτι παραβίασες τον προσωπικό του χώρο. Δε γίνεται κάτι τέτοιο με ένα απλό "μου αρέσεις, θες να πάμε για καφέ"; Κάτι άλλο παίχτηκε.Δεν έχει σημασία όμως. Ερωτεύτηκες, δεν έχει ανταπόκριση, γυρνάς το διακόπτη, πετάς την απόρριψη (ήταν μεμονωμένο γεγονός) και είσαι ανοιχτή στην αποδοχή και την αμοιβαιότητα. Τόσο απλά. Κι όμως γίνεται.Πήγαινε παρακάτω, γιατί ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση είναι ψευδαίσθηση, δεν είναι έρωτας. 'Οταν δε μπορείς να νιώσεις τη ζάλη και τη μέθη του να σε θέλει το αντικείμενο του πόθου σου, δεν είναι έρωτας, είναι βραχνάς.
Με κάλυψαν η Ανία και η Inanna. Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να πάψεις να τον σκέφτεσαι, να τον λαχταράς, να τον ποθείς. Όπως είπε η Ανία, αν θες να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να μην έχεις τύψεις ότι δεν το προσπάθησες, κάντο, αλλά με τρομερά μεγάλη διακριτικότητα, αλλιώς προβλέπω όντως κακά ξεμπερδέματα (και σε έχει προειδοποιήσει!!).Από την άλλη σκέψου αυτό που είπε η Inanna (μα πραγματικά με έχετε καλύψει κορίτσια!), μήπως είσαι απλά έτοιμη να ερωτευτείς κι αυτός έτυχε να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον στην παρούσα φάση. Αναρωτήσου, τέλος, γιατί επέλεξες να ερωτευτείς κάποιον που δεν ανταποδίδει τα συναισθήματά σου (τροφή για σκέψη). Πολλές φορές επίτηδες επιλέγουμε ανεκπλήρωτες καταστάσεις για πολλούς λόγους (θέλει μεγάλη ανάλυση). Και προς θεού, μη νομίζεις ότι θέλαμε να σε πάρουμε από τα μούτρα στην προηγούμενη εξομολόγηση. Απλά για εμάς που δεν έχουμε εμπλακεί συναισθηματικά είναι πιο εύκολο να δούμε ξεκάθαρα κάποια πράγματα.Καλή τύχη σε ό,τι κι αν συμβεί. Ελπίζω μετά από λίγο καιρό να μας γράψεις μία εξομολόγηση για ένα βλάκα που στην αρχή σε έβριζε και στο τέλος ερωτεύτηκε τρελά!