ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2016 | 22:04

..

Βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας και τελικά έχω λέμφωμα..Ο γιατρός μου είπε οτι είναι πλήρης ιάσιμη ασθένεια γιατί είναι στην αρχή ακόμη..Αποφάσισα να είμαι δυνατή και θα το παλέψω,θα κάνω τις θεραπείες και όλα θα πάνε καλά..Μπορώ και θα τα καταφέρω και ας είμαι μόνη μου σε όλο αυτό..Παιδιά πάνω απο όλα υγεία,τίποτα άλλο..
20
 
 
 
 
σχόλια
Γειά σου!Μέχρι κάποια στιγμή το Μάρτη είχα υποτίθεται σοβαρή σχέση, φίλους, καλούς συνεργάτες. Είχα ανατρέψει μέσα σε μια πορεία 4 χρόνων τη ζωύη μου και την έφτιαξα υποτίθεται καλύτερη κι ενώ ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά στην υγεία μου όλοι με καθησύχαζαν ενώ βλέπανε πως για να αντέξω ορισμένους πόνους που αποδίδονταν σε άλλα αίτια ανταπερχόμουν με ματζούνια και placebo για να τα βγάλω πέρα.Όταν πραγματικά χρειάστηκε για να το κάνω σωστά, για να ησυχάσω και να μπορώ πραγματικά να προχωρήσω το έκανα μόνος μου, δεν βασίστηκα πουθενά και το κυριότερο δημιουργήθηκε μια απόσταση που κανένας δε μπόρεσε να καλύψει για να με φτάσει και είδα πολλά.Δεν ξέρω λοιπόν αν είναι καλύτερα ή χειρότερα που είσαι μόνη και το αντιμετωπίζεις ούτε αν η φράση κλισέ ''όλοι μόνοι είμαστε'' πως ανταποκρίνεται πραγματικά στα δεδομένα ή πως θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, έχω όμως να σου δώσω μια συμβουλή: μην κλαφτείς σε κανέναν για να τον έχεις κοντά σου, σου αξίζουν περισσότερα. Και περαστικά, μη μασάς σε τίποτα και να ξέρεις εσύ για 'σενα τι αξίζεις και ποιά είσαι, είναι η αρχή κάθε θεραπείας.
Οταν μιλαει η choc ,να την ακους!!!αυριο θα το θυμασαι οτι εβλεπες τις εξομολογησεις απο εκει κ θα γελας....Ολα θα πανε σουπερ!!!!εισαι δυνατη!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ολη τη θετικη μου σκεψη σου στελνω. Τα νεα ειναι καλα, αυτο να σκεφτεσαι..Λιγη ταλαιπωρια κι μετα ολα καλα. Μια μικρη υπενθυμιση της τρωτοτητας μας μονο. Να εισαι καλα,να μας ενημερωνεις :)
Θέλω να σου ευχηθώ καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά. Οπως σου τα είπε ο γιατρός σου είναι. Αυτή η μορφή σε αρχικό στάδιο είναι πλήρως ιάσιμη. Σου μιλάω ως παθούσα που εγινα απολύτως καλά και εχουν περάσει 15 χρόνια εκτοτε , χωρίς να ξανασχολήθώ ποτε ξανά. Θα βρεις τη δύναμη που εχεις μεσα σου για να αντιμετωπίσεις την σχετική ταλαιπωρία της θεραπείας και θα εχεις παντα στο μυαλό σου , οτι θα γινεις καλά και θα συνεχίσεις τη ζωή σου σαν να μην σου συνέβη. Σε φιλώ !
Πολυ χαιρομαι οταν αυτες οι δυο λεξουλες ειναι ενωμενες (πληρως ιασιμη),δουλευω σε κλινικη κ ευκολα εκανα εικονα την αγωνία που ειχες για τα αποτελεσματα οπως εκανα εικονα κ το προσωπακι σου να χαλαρωνει οταν σου ειπαν τα καλα νεα...Να ξερεις οτι ποτε δεν εισαι μονη ουσιαστικα ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ερχονται σε επαφη μαζι σου (γιατροι,νοσηλευτες ακομα κ γραμματείς )σε πονανε κ ευχονται να πανε ολα καλα,κρεμονται απο τα χειλη του γιατρου οπως κ εσυ...Αν χρειαστεις ποτε οτιδηποτε απλα πες μας που θα σε βρουμε...καλη συνέχεια κ σου στελνω ενα μεγαλο φιλι!
Σε σκεφτόμουν το μεσημέρι μιας και είχες πει πως φοβόσουν γιατί θα έβγαιναν Πέμπτη τα αποτελέσματα. Θέλω να σου ευχηθώ καλή δύναμη, καλό κουράγιο και να είσαι σίγουρη πως θα το νικήσεις! Είσαι δυνατότερη από αυτό και να πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά!! Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω όσο γίνεται γιατί η καλή ψυχολογία είναι σημαντική! Θέλουμε να μπαίνεις να μας λες πως τα πας.Καλό σου βράδυ
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα σχόλια σας..Έστω και μια κουβέντα ανώνυμα αλλάζει όλη την διάθεση..Εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία και δύναμη..Η μαμάκα μου μόλις της το ανακοίνωσα μου είπε οτι μας φέρνει η ζωή πρέπει να το αντιμετοπίζουμε με δύναμη και υπομονή..Έτσι θα κάνω και εγώ..Και καλή δύναμη σε τόσους ανθρώπους που περνάνε γολγοθά στα νοσοκομεία..
Ευχομαι ειλικρινα την καλυτερη εξελιξη και πολλα περαστικα.Μακαρι να μπορουσα να κανω κατι και ελπιζω να μπορω.Το μαιλ μου ειναι ανοιχτο αν χρειαζεσαι καπου να μιλησεις.Ψυχραιμια και ψυχικη ηρεμια ...ακουγεται συνηθισμενο αλλα απαραιτητα αυτη τη στιγμη.Ειμαστε εδω ....με μια τεραστια αγκαλια!
Σε ειχα στο μυαλο μου ολη μερα και εμπαινα να μαθω νεα σου! Ειμαστε νοερα κοντα σου! Ολα θα πανε καλα και θα συνεχισεις με ορεξη και δυναμη τη ζωη σου!Τα φιλια μου και μια μεγαλη αγκαλια και απο μενα...
Ξεκινάω απο δευτάρα σχήματα στο αιματολογικό στο νοσοκομρίο που έγινε η διάγνωση..Μου είπε ο γιατρος οτι δεν χρειάζεται αφαίρεση..Υλικό για την βιοψία μου πήραν απο τον λεμφαδένα κάτω απο τον θυροειδή..Ευχαριστώ τοσο πολύ για το ενδιαφέρον..Συγνώμη για την χάλια σύνταξη
Θεραπευτικά γίνετε έχεις δίκιο Σε ευχαριστώ! Εγώ ήξερα οτι τα λεμφοκύτταρα είναι "στρατιωτικά" τα οποία "συλλαμβάνουν" βακτήρια,καρκινικά κύτταρα κτλπ και τα πάνε στο "αστυνομικό τμήμα" τον Λεμφαδένα (η κάθε περιοχή έχει το δικό της αστυνομικό τμήμα-λεμφαδένα) και εκεί όλοι οι "Μπάτσοι κάνουν Ντού και σκοτώνουν τον "κρατούμενο".Αν γίνει το αντίθετο δηλαδή οι κακοποιοί να κάνουν κατάληψη στον λεμφαδένα. Τότε τον αφαιρούμε, και κάνουμε και χημειοθεραπεία μην τυχόν το έσκασε κανείς μέσω του λεμφικού συστήματος(μετάσταση).Τα λέω σωστά ή κάνω κάπου λάθος;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ