ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2016 | 19:48

Χρήματα

Είμαι άνεργη, πολύ καιρό. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τα προγράμματα και μαζεύω από αυτά κάποια χρήματα. Βέβαια μένω με τους γονείς μου και για να είμαι ειλικρινής πολύ σπάνια θα συνεισφέρω στην οικογένεια. Ο λόγος δεν είναι γιατί δεν θέλω να βοηθήσω τους γονείς μου αλλά κυρίως σκέφτομαι το μέλλον το δικό μου. Οι γονείς δεν θα είναι για πάντα στο πλευρό μου να με στηρίζουν και να με φροντίζουν και το μέλλον είναι αβέβαιο. Ευτυχώς όμως ακόμα οι γονείς μου είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έτσι υπάρχει κάποιο εισόδημα στο σπίτι. Οπότε δεν τα έχουμε και πολύ ανάγκη τα δικά μου, μέχρι στιγμής. Φυσικά είχε τύχει μία φορά να δώσω και ένα μεγάλο ποσο στους γονείς μου που το είχαν ανάγκη, παρόλα αυτά, λίγα λίγα μου τα επέστρεψαν, όχι όλα αλλά εγώ τους είπα ότι δεν χρειάζομαι άλλα, επειδή μου δίνουν και από τα δικά τους. Φυσικά όμως, αν θέλω να πάω κάπου, ένα ταξιδάκι ας πούμε, ή να ψωνίσω κάποιο ρούχο χρησημοποιώ τα δικά μου χρήματα. Πριν μαζέψω χρήματα, στερόμουν αρκετά πράγματα αν και δεν είμαι γενικά στην ζωή μου πολυέξοδη. Πλέον αισθάνομαι σχετικά άνετη να κάνω το οτιδήποτε, από αγορές μέχρι ταξιδια στο εξωτερικό, πάντα με τα δικά μου χρήματα. Τα ταξίδια που έχω κάνει στο εξωτερικό, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπερβεί τα 70 ευρώ (εισητήρια-διαμονή). Φοβάμαι όμως ένα πράγμα. Επειδή η ζωή είναι μικρή, φοβάμαι μην πάθω εγώ τίποτα και δεν χαρώ τα χρήματά μου έτσι όπως θα ήθελα, επειδή μερικές φορές τα τσιγκουνεύομαι, επειδή είμαι επιφυλακτική για το μέλλον μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε παρομοια φαση και εγω.Να παω εκεινο το ταξιδακι στη Ν.Αμερικη η να κρατησω το κομποδεμα γιατι τωρα δεν εργαζομαι.Να ψωνισω αθλητικα η οχι.Ασχημο πραγμα να μαζευεις χρηματα τελικα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ