ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2015 | 03:32

ειμαι θλιμμενη

ειμαι 25 χρονων, και νοιωθω τοσο μονηεχω να κανω σχεση 6 χρονια... και οσοι βιαστικα σχκεφτητε πως αυτα δεν ειναι προβληματα, δηλωνω οτι εχω περασει τοσα πολλα πραγματα στη ζωη μου,τα χω λυσει ολα μονη μου και ο ερωτικος τομεας ειναιι αναποσπαστο κομματι της..βιωσιμοτητας( να χρησιμοποιησω και εναν hip ορο) ενος ανθρωπου. και για μενα αυτο ειναι το προβλημα μου και το κενο μου αυτη τη στιγμη.αυτη τη στιγμη και για 6 χρονια μεχρι αυτη τη στιγμη :) πολλα δεν ειναι?γιατι ολοι εκει εξω κοιτουν πως να περνανε καλα,η ειναι οι επιλογες μου τετοιες? ειμαι η μονη τοσο καιρο..μονη?μια υποσημειωση ,χωρις να περιαυτολογω αλλα αποτυπωνοντας μια εικονα της αντικειμενικης πραγματικοτητας(οσο μπορεις να ορισεις κατι ως αντικειμενικο,και ως πραγματικοτητα..), ειμαι ωραια κοπελα οχι καμια χαζογκομενα ουτε σνομπ.μια καλη περιπτωση ανθρωπου που εχει το πακετο..so?
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δύσκολη η μοναξιά και το να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις μόνη σου. Αλλά έτσι πρέπει στη ζωή, να μπορούμε μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε οτι συμβαίνει, γιατί το αν θα έχουμε κάποιον σύντροφο δίπλα μας είναι καθαρά θέμα τύχης. Μπορεί να είχες κάποιον σύντροφο και να σου έκανε σαμποτάζ αντί να σε στηρίζει. Ίσως και να είχες κάποιον που να σε στήριζε αλλά όσο πιθανό είναι το ένα σενάριο, άλλο τόσο είναι και το άλλο. Επομένως, πολύ καλά που ξέρεις τώρα πόση δύναμη έχεις μέσα σου. Για το θέμα σχέσης πρέπει να δώσεις χρόνο. Υποψιάζομαι οτι δεν θέλεις κάτι εφήμερο αλλά κάτι πιο ουσιώδες και βαθύ - σωστά; Είτε ναι, είτε όχι, μην θεωρείς οτι τα 6 χρόνια είναι κάτι τρομερό. Απλά σκέψου τι θέλεις & πως το θέλεις και κυκλοφόρησε & πέρνα καλά με τους φίλους χωρίς να θεωρείς τα χρόνια ως κάτι που σε επιβαρύνει. Αν έχεις φίλους που τους εμπιστεύεσαι, πες τους να σου γνωρίσουν κάποιον που θεωρούν οτι ταιριάζετε. Και γιατί πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς: ξέρω ζευγάρι όπου και οι 2 έκαναν την 1η τους σχέση κ σεξ στα 28 :-) oπότε...δεν είναι ενδεικτικό κοπελιά!!!
Αγαπητή μου,Αν είσαι "αντικειμενικά ωραία κοπέλα" τότε σίγουρα θα σε πλησιάζουν αρκετοί.Τους δίνεις την ευκαιρία ή απλά "αξίζεις κάτι καλύτερο" και τους απορρίπτεις;Μια υποσημείωση, αν εκεί που συχνάζεις όσοι έρχονται δε σ' αρέσουν μπορείς να δοκιμάσεις να πας κάπου όπου υπάρχουν άτομα που σ' αρέσουν!