ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2015 | 12:33

Προς Ανδρες

Αυτό που είστε άνεργοι - άφραγκοι και θέλετε και > δεν το καλαβαίνω. Πως θα κάνετε πράγματα μαζί ; Βρείτε πρώτα δουλειά, βάλτε τη ζωή σας σε μία σειρά (μεταφορικό μέσο, καλά ρούχα, νοικιάστε σπίτι) και μετά τα υπόλοιπα. Δεν είστε μαθητές στο σχολείο πια για να μην νοιάζουν την άλλη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Σε περίπτωση που δεν τρολάρεις και ζεις ανάμεσά μας,είσαι ένα φιλοχρήματο τσόλι.Αν είσαι άντρας και τα πιστεύεις αυτά απλά τέρμα κομπλεξικός.Όπως και να 'χει απορώ με τα κατεβατά άλλων σχολιαστών για τη παπαριά που έγραψες,αλλάζει έτσι εύκολα ο ηλίθιος άνθρωπος γνώμη;
Αυτό το σκεπτικό είναι επονείδιστο και απεχθές.Το θέμα υπάρχει αποκλειστικά για τους άντρες όμως όπως το βλέπεις; Η γυναίκα δηλαδή, είναι ok να είναι "άνεργη, χωρίς μεταφορικό μέσο, με κακά ρούχα και να ζει στους γονείς της" για να θέλει "γκόμενο";Θλίβομαι ειλικρινά. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες κάποιου να μην έχουν λόγο να υπάρχουν επειδή δεν έχει κάποια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση και κάποια υλικά αγαθά.
Νομίζω οτι πρέπει να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο γιατί το άνεργος κ άφραγκος μπορεί να περιλαμβάνει και κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση. Είναι δουλειά σχεδόν από μόνο του το να ψάχνεις δουλειά. Αν ψάχνεις για δουλειά, οκ γιατί αν θέλεις να κάνεις παιδιά σίγουρα πρέπει να μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες τους και να μην πέφτει αυτό το βάρος σε έναν μόνο απ'τους δύο συντρόφους - και οι δύο πρέπει να συνεισφέρουν. Τα ίδια ισχύουν και για κοπέλες btw!
δεν λεω ότι αυτά δεν είναι σημαντικα κριτήρια αλλα αν είναι τα μοναδικα κριτήρια τοτε οι προσδοκιες σου από έναν ανδρα είναι σχετικα χαμηλες.ουτε εχουν ολοι ονειρο ζωης να βαλουν σε μια ταξη τη ζωη τους για να βγαλουν γκομενα την κάθε σαπια.καθε σοβαρος ανδρας εχει σοβαρότερες απαιτησεις από μια γυναικα από αυτές που βαζεις εσυ.
συμφωνώ με την εξομολόγηση. Όχι δηλαδή πως όσοι στάθηκαν άτυχοι και δεν βρίσκουν δουλειά θα πρέπει να καταδικαστούν σε αιώνια μοναξιά. Απλά πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βρείτε και να τονώσετε την εσωτερική σας δύναμη, να βρείτε μια κάποια απασχόληση κι έπειτα να βρείτε να διεκδικήσετε όποια θέλετε. Αλλιώς θεωρώ πως έχετε πολλές ανασφάλειες, τις οποίες θα βγάζετε πάνω στην κοπέλα, θα 'χετε την απαίτηση να σας στηρίζει και στις νεαρές ηλικίες, είναι πολύ δύσκολο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ