ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2015 | 01:42

Επειδή νιώθω λίγο χαζή

Πείτε μου τη γνώμη σας...Ο φίλος μου είδε τις προάλλες μια "φίλη" του απο το δημοτικό (είχαν σχέση για 6 μήνες όταν τέλειωσαν το λύκειο) και ενώ δεν ήθελε να μιλήσει αυτή επέμενε και του είπε σαγαπώ πολυ στο τέλος...επίσης την επόμενη μέρα είδε μια που έβγαινε όσο ήμασταν χωρισμένοι σε ενα κλαμπ και πήγε του μίλησε..εγώ με όλα αυτά ένιωσα περίεργα γιατί γενικά αυτός τα 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί δεν θέλει να βγαίνουμε έξω να μας βλέπουν , φωτό μας δεν βάζει κλπ και γενικά πολύ πιθανό πολλές να μην ξέρουν ότι είναι σε σχέση..από την άλλη εγώ έχω σβησμένο φβ κλπ και έχω και την φώτο μας viber..σήμερα καθόμασταν σε ένα πάρκο και πέρασαν κάτι παιδιά φίλοι μου και με τον έναν έχω κάνει κάτι πριν πολλά χρόνια και είπα ένα γειαααα..και αυτοί είπαν ένα "εεεεε"...ε με το που έφυγαν ο φίλος μου πήρε την μηχανή και με άφησε να γυρίσω μόνη μου σπιτι ........ :s έχω κάπου άδικο? και λέει εσύ έκανες ολόκληρο θέμα για αυτές και τώρα τους χαιρετάς μπροστά μ?και ουσιαστικά δεν έκανα και θέμα για αυτές αλλα για το γεγονός οτι κάνει λες και κρυβόμαστε.....(19 εγω και 24 αυτος)
21
 
 
 
 
σχόλια
αυτος μπορει να ειναι μαλακας.. αλλα σορρυ κιολας.. βρισκουν και τα κανουν! ελπιζω μονο τελικα κοπελα μου να μην σε καναν εντελως περα οι φιλες σου εξαιτιας του..
Ιoannopoly πιστευω πως εκανες το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις για τον εαυτο σου!Μπραβο για το θαρρος σου και κυριως που μπηκες στον κοπο να αναλογιστεις τις συνεπειες αυτης της σχεσης στη ζωη σου και μετεπειτα, οχι απλα για το τωρα!Ξερεις ειναι πολυ δυσκολο καποια/ος να αποδεχτει οτι η κατασταση που βιωνει δεν ειναι φυσιολογικη και συνεπως να απομακρυνθει απο αυτην!Θα σε ενοχλουσε μηπως να μας πεις την αντιδραση του οταν του ειπες οτι θελεις να χωρισετε;Φαινοταν να ανακουφιζεται, θυμωσε, ηταν ψυχραιμος; Απο περιεργεια και μονο ρωταω, οποτε αν θελεις απαντας! :)
Η αντίδραση του ήταν ότι αυτός με είχε χωρίσει την στιγμή που μαλώσαμε, άρα αυτά που είπα σαν να μη μετρούσαν καν...κατά τ'άλλα τα κλασσικά..μην με ξαναενοχλήσεις (ενώ το είπα εγώ) και βρισιές ....... θέλω να ελπίζω πως σήμερα δεν θα χτυπήσει το τηλ στις 12 το βράδυ να μου λέει είμαι κάτω, κατέβα...το ελπίζω...γιατί τόσο καιρό αυτό είναι το ευαίσθητο μου σημείο...και πάντα έτσι την πατάω και συνεχίζεται.....
Καταλαβα.Γνωστος αντρας-κωλοτουμπας, αλλα κι εσυ δεν πας πισω μωρε Ιοαννοπολυ!Οταν λες οχι να το εννοεις και οταν λες ναι να το εννοεις!!Ειδικα τωρα πρεπει να αντισταθεις...Επιτελους να κανεις αυτο το ρημαδι το βημα μπροστα.Και πιστεψε με οταν ξεμπλεξεις και δεις πως συμπεριφερονται οι πραγματικοι ανδρες θα καταλαβεις ποσο καλα εκανες.Αφησε το χρονο να περασει..Ολα θα πανε καλα!Φιλακια! :*
Ευχαριστώ σε όλους παιδιά αλλά η κατάσταση ήταν τελειωμένη..έπρεπε απλά εγώ να πω το τέλος...το αν περνούσα καλά επίσης πολύ σχετικό..μου αφιέρωνε απο τις 12 ώρες που ήταν έξω τις 2 με το ζόρι..ήμασταν μια φορά καλά και 10 χάλια..και άλλα πολλά...θα φύγω για το 2ο έτος των σπουδών μου σύντομα και σίγουρα δεν θέλω να είμαι κλειδωμένη σπίτι..θα πονέσω αλλά θα περάσει :) και επειδή σκεφτόμουν και βλακείες του τύπου θα μείνω στο ράφι κλπ...είμαι πολύ μικρούλα για να σκέφτομαι τέτοια πραματα ! όλη μου η ζωή είναι μπροστα μου και ήθρε η ώρα να κάνω πράματα για εμένα...ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Οσο πιο πολυ συστηνομουν σε αντρικα/πατρικα προτυπα, τοσο πιο πολυ λατρεψα τις γυναικες. Μεγαλωμενος μεταξυ γυναικων και παρατηρωντας υστερα την κοινωνια , αυτο που με κεντριζει μεχρι σημερα ειναι πως δεν μπορω να αντιληφθω τον λογο, που τεραστια ποσοστα γυναικων υποτασσονται τοσο ευκολα σε παραλογες επιθυμιες αντρων. Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι σας εχουμε πιο πολυ αναγκη απο οτι εσεις εμας?Γιατι επιμενετε να ακολουθειτε τα πατριαρχικα προτυπα που μαθατε απο την οικογενεια σας? Ποτε θα αντιληφθειτε οτι κανουμε τα παντα για να ειμαστε αποδεκτοι και αρεστοι σε οτι πιο ομορφο υπαρχει στον πλανητη?Σηκωστε επιτελους κεφαλι και σταματηστε να γινεστε υποδουλοι σε καθε ανασφαλη ψευτομαγκα εκει εξω.
Γιατί η γυναίκα από την φύση (μητρικό ένστικτο) και την ανατροφή (πατριαρχία) θεωρεί ότι ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!!Αυτό το πιστεύουν ΟΛΕΣ σε κάποιον βαθμό. Με την αγάπη της θα τον κάνει να φέρεται καλά. Με την αγάπη της θα τον κάνει να την δει θεά του σεξ και να μην ξενοπηδήσει. Με την αγάπη της θα τον κάνει να κόψει τις εξαρτήσεις (ποτό, ναρκωτικά, τζόγο κλπ). Με την αγάπη της θα τον κάνει να γίνει ομαλός ακόμα και όχι ψυχοπαθής εγκληματίας (εξηγεί γιατί πολλές γυναίκες ερωτεύονται φυλακισμένους, βιαστές, ανώμαλους κλπ). Με την αγάπη της ίσως τον κάνει να αγαπήσει τις γυναίκες. Αμ δε!Η γυναίκα είναι ΠΟΛΥ πιο εγωϊστικό πλάσμα με αυτήν την έννοια γιατί θεωρεί ότι το δικό της εγώ (η αγάπη που νιώθει εν προκειμένω) είναι κατά πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο. Και έτσι την πατάει κιόλας....{Παρεμπιπτόντως μπράβο σου για τις αντιλήψεις σου για τα 2 φύλα.]
Συμφωνώ με αυτά που λες, τα περισσότερα δηλαδή. Αλλα είμαι ένας άντρας που θέλει να υπάρχει ισότητα στα δυο φύλα και φυσικά μέσα σε μια σχέση. Βγαίνω εκτός θέματος το ξέρω. Βλέπω πήρες αρκετα θετικά σχόλια απο τις γυναίκες της παρέας αλλα ρε παιδιά σχόλια τύπου "σας έχουμε περισσότερο ανάγκη απ ότι εσείς εμάς δεν σας αφήνουν μια γεύση ανισότητας. Δηλαδή σε μια σχέση ο άντρας εχει ανάγκη περισσότερο την γυναίκα απ ότι η γυναίκα τον άντρα; Άδικο και άνισο μου φενεται. Επίσης "κάνουμε τα πάντα για να είμαστε αποδεκτοί και αρεστοί σε ότι πιο όμορφο υπάρχει στον πλανήτη", το ίδιο δεν κάνουν και οι γυναίκες για τους άντρες ( κάποιες ίσως και με μια δόση ανταγωνισμού προς τις άλλες γυναίκες). Αυτά, ελπίζω να μην με κρεμάσετε στο κέντρο της πλατείας
Απαντώ περισσότερο στα σχόλια παρά στην ανάρτηση. Η αξία της συζήτησης ανάμεσα στα ζευγάρια είναι υπερτιμημένη. Μπορεί να τα έχει συζητήσει χίλιες φορές κι αυτός πάλι τα ίδια να κάνει. Για να αλλάξει μια συμπεριφορά δεν αρκούν τα λόγια, χρειάζονται πράξεις. Για να πάψει να είναι κάποιος χειριστικός πρέπει να πάψει το άλλο μέλος να ανταποκρίνεται στον ρόλο του υποχειρίου. Πχ. αν κάποιος έχει τον ρόλο του κριτή και μας βάζει συνέχεια στην θέση του απολογούμενου πρέπει να πάψουμε να μπαίνουμε στη διαδικασία της εξήγησης και των αναλύσεων και να δώσουμε να καταλάβει (με πράξεις, όχι λόγια) ότι η γνώμη του δεν μετράει. Σκέψου λοιπόν εξομολογούμενη πώς θα μπορούσες να φέρεις άλλη δυναμική στην σχέση σου, ώστε να εγκαταλείψει τον ρόλο αυτό. Δύσκολο πολύ, ίσως και να μην αξίζει. Πάντως το μόνο σωστό.
Και αισθανεσαι καλα με αυτο;Εννοω εισαι ευτυχισμενη με αυτον τον περιορισμο;Οταν φτασεις να γερασεις και "γυρισεις" πισω στα χρονια θα εισαι σε θεση να πεις :"Τα καλυτερα μου χρονια τα εζησα ευτυχισμενη, ελευθερη και οπως ηθελα..!";;Ή υπαρχει περιπτωση να μετανιωσεις για το χαμενο χρονο που αφησες να περασει;
Σε θυμάμαι! Έχετε μιλήσει για όλα αυτά τα πράγματα και ζητήματα;! Προσωπικά, ούτε εγώ είμαι φαν των φωτογραφιών στο Facebook αλλα εδώ τα ζητήματα σας ειναι αλλα! Πρέπει να θέσεις τα όρια σου! Φαντάζομαι οτι για να είσαι μαζί του, περνάς καλά, ωστόσο κάποια πραγματα πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις.
καλύτερη απάντηση δεν είχες να δώσεις?? χαχα και να σημείωσω ότι η σχέση μας είναι αρρωστημένη,αυτός πάει όπου θέλει και εγώ πουθενά, μόνο μαζί του στα πάρκα.. (έχω ξαναγράψει για αυτό το θέμα)
Μεσα σε αυτο το σχολιο δινεις την απαντηση στην ερωτηση που μας υπεβαλλες!Και μονο που μπαινεις στη διαδικασια να μην εκλαμβανεις ως φυσιολογικη μια τετοια συμπεριφορα ειναι ενα καλο σημαδι κατανοησης της καταστασης σας.Προσωπικη μου αποψη.Οχι δεν εχεις αδικο.Οχι δεν ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα του.Εχετε μια σχεση βασισμενη στην ανισοτητα και απ οτι καταλαβαινω ειναι χειριστικος απεναντι σου.Δειχνει εγωιστης και εκδικητικος σε αυτα που κανεις και δεν αναλογιζεται τις ευθυνες του ουτε παραδεχεται τις πραξεις και τα λαθη του.Συμβουλες:Συζητηση, συζητηση, συζητηση. Εαν δε βγαλεις ακρη τοτε το μονο που σου μενει ειναι να αναλογιστεις εαν αυτη η συμπεριφορα σου αξιζει, εαν την αντεχεις και αν η απαντηση ειναι ΟΧΙ τοτε αρχισε να σκεφτεσαι αν εισαι ετοιμη να κανεις το επομενο βημα προς το αγνωστο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ