ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2015 | 15:44

Αμα το παραδέχτηκες γιατι το κρύβεις?

Πρίν αρκετό καιρό έμαθα για κάποιον φιλο μου, στην τυχη, οτι είναι γκει.Στη συνέχεια μου το παραδεχτηκε και ο ιδιος οτι ειναι και δεν εχει προβλημα να το παραδεχτει..με αυτο το ατομο ετυχε να δουλευουμε στον ιδιο χωρο.Μια κοπελα ειπε οτι εγω τον εχω βγαλει βουκινο στη δουλεια οτι ειναι γκει ενω εγω δεν αναφερθηκα ποτε σε αυτην για τον φιλο μου..η αληθεια ειναι οτι με τη συμπεριφορα του αρκετοι τον σχολιαζουν αλλα εγω δεν τον ανακατεψα ποτε.αυτος οταν το εμαθε ηρθε να με πλακωσει στο ξυλο και με απειλησε μεσα στο χωρο εργασιας οτι θα φυγω απο τη δουλεια νεκρη...εσεις πώς κρινεται την συμπεριφορά ενός τετοιου ατομου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις γράψει πολύ άκυρα πράγματα για να το χάψω κι αυτό..Και δεν χρειάζομαι πολλούς λόγους να πιστεύω πως ότι και να έγινε (αν έγινε ποτέ..) να έδινε τέτοιου είδους δικαιώματα στη δουλειά του να ξεστομίσει τέτοιες κουβέντες που λες ότι είπε ακόμα και προϊστάμενός σου να ήταν. Συνήθως οι γκέι δεν είναι τόσο βίαιοι..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ