ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2015 | 11:38

Σχετικά με τους τσιγκούνηδες

Επειδή προφανώς εδώ μέσα ορισμένοι έχουν μπλέξει την βούρτσα με την .... θα ήθελα να πω και την δική μου ιστορία μήπως και καταλάβετε τι εστί τσιγκούνης.Καταρχάς είμαι κοπέλα. Ο πρώην μου είναι άνθρωπος ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετές οικονομικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα επειδή είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση τα 5 χρόνια που ήμασταν μαζί να πληρώνω σχεδόν τα πάντα. Ποτά, καφέδες, το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων στις διακοπές κτλ. Δεν μετανιώνω ούτε ένα ευρώ και πραγματικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο θα τα ξαναπλήρωνα όλα, γιατί όταν είχε, τα λεφτά του τα χάλαγε για να κεράσει εμένα, τους φίλους του, για να μου πάρει δώρα και να δείξει πόσο πολύ εκτιμάει αυτό που κάνω. Και μόνο που ξέρω ότι έχει 5 ευρώ πάνω του για τσιγάρα και το 1 ευρώ που του περισσεύει θα το δώσει σε κάποιον που έχει ανάγκη εμένα μου φτάνει. Αντίθετα ο νυν μου, έχει κάποια λεφτά στην τράπεζα, το δικό του σπίτι, σταθερή δουλειά με καλές απολαβές και γενικά οικονομική άνεση. Δεν βγαίνουμε για να μην κάνουμε "έξοδα". Για να κεράσει κάτι πρέπει πρώτα να γίνει καυγάς. Μια φορά δανείστηκα χρήματα (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ), γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν θα του τα στερήσω, διότι αυτή την στιγμή τα οικονομικά μου είναι χάλια και ο ψυχολογικός πόλεμος που μου έκανε ήταν αισχρός. Απαιτούσε τα λεφτά του (τα οποία να ξανατονίσω δεν είχε ανάγκη) ενώ γνώριζε ότι θα του τα γυρνούσα συγκεκριμένη ημερομηνία με την δικαιολογία ότι πρέπει να του τα γυρίσω για να ξέρει πόσα λεφτά έχει στην τράπεζα. Περιττό να πω ότι θα γίνει πρώην έτσι όπως το πάει.Για να κλείσω το κέρασμα βγαίνει από την καρδιά. Όχι από το πόσα λεφτά έχεις στην τράπεζα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης κορίτσια όταν βγαίνετε να κάνετε μία σχέση μέσα στο μυαλό σας να έχετε ξεκαθαρισμένο τι θέλετε,ΧΟΡΗΓΟ Η ΕΡΑΣΤΗ γιατί αν ο άντρας αγάπη μου θέλετε να σας πληρώνει ημέρα νύχτα τότε γιατί να μην σας αλλάζει κάθε εβδομάδα και να τρώει συνέχεια φρέσκο πράγμα από την στιγμή μάλιστα που θα τα ακουμπάει?
Επίσης κορίτσια όταν βγαίνετε να κάνετε μία σχέση μέσα στο μυαλό σας να έχετε ξεκαθαρισμένο τι θέλετε,ΧΟΡΗΓΟ Η ΕΡΑΣΤΗ γιατί αν ο άντρας αγάπη μου θέλετε να σας πληρώνει ημέρα νύχτα τότε γιατί να μην σας αλλάζει κάθε εβδομάδα και να τρώει συνέχεια φρέσκο πράγμα από την στιγμή μάλιστα που θα τα ακουμπάει?
Εγώ παιδιά απεχθάνομαι γενικά τον τσιγγούνη αλλά και τα γυναικεία αρπακτικά που ενώ κατηγορούν τον άντρα που δεν μπορούν να του τα φάνε για τσιγγούνη αυτές δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό που λένε και κάποτε έλεγα σε μία που λέγαμε για τσιγγούνηδες ότι έχει δίκιο για αυτά που έλεγε για τους τσιγγούνηδες αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν οι τσιγγούνες και μου λέει δηλαδή?να κορίτσι μου θέλω όπως τα χαλάω εγώ για γυναίκα να τα χαλάει και αυτή για μένα και αμέσως άλλαξε κουβέντα σε άλλο θέμα και δεν απάντησε.
Συμβουλή του μπαμπά μου από χρόνια,παιδί μου ποτέ μην δανείσεις φίλο η συγγενή γιατί θα το κάνεις στο τέλος εχθρό σου.Στο γραφείο μου παλιά είχα φτιάξει με παραγγελία μία ξύλινη τριγωνική βάση με κολλημένη πάνω της μία μπρούτζινη πλάκα που έγραφε με χαραγμένα έντονα μαύρα γράμματα ΔΕΝ ΔΑΝΕΊΖΩ ΔΕΝ ΔΑΝΕΊΖΟΜΑΙ και από κάτω το όνομα μου ας πούμε ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν είναι αυτό το όνομα μου και χρησιμοποιώ ένα τυχαίο ονοματεπώνυμο για να δείτε πως το είχαι γράψει.