ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2015 | 22:57

Γεννηθηκα Gay δυστυχώς

Είμαι gay και νιώθω πως αυτή η έλξη μου προς το ανδρικό φύλλο δεν είναι φυσιολογική. Όχι οτι είναι κακό, ούτε ανήθινο (δεν το εξετάζω από αυτή την πλευρά) απλά νιώθω πως είναι ένα λάθος. Γιατί δε μου αρέσει ούτε να (συγγνώμη) πηδιέμαι, ούτε να πηδάω. Αυτά τα περίεργα γούστα με έχουν καταστρέψει. Το χειρότερο, όμως είναι αυτό το συναίσθημα που έχω πως θα μείνω μόνος. Και με τρομοκρατεί πραγματικά. Γιατί υπάρχουν ακόμα και γκέι άνθρωποι πχ που είναι παθητικοί/ενεργητικοί και ξέρουν τι θέλουν. Εγώ στην πραγματικότητα, σαν να μην θέλω τίποτα. Είναι σαν να γεννήθηκα για να είμαι μόνος.Σας ζηλεύω εσάς τους στρέιτ. Τώρα θα ήμουν άρχοντας αν ήμουν στρέιτ. Θα είχα και μία ωραία σχέση και θα ήμουν ήσυχος. Δε φαντάζεστε το τεράστιο ΒΑΡΟΣ που έχει κάθε ομοφυλόφιλος μέσα του. Γι αυτό σας παρακαλώ, ας είστε πιο ευγενικοί με μας. Δε σας έχουμε κάνει κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν κατάλαβα καλά, σε βασανίζει ένα είδοσ "ασεξουαλικότητασ", κ όχι η σεξουαλική σου προτίμηση... Κ straight να ήσουν δηλαδή, πάλι μπορεί να μην σου άρεσε η ερωτική πράξη...Κουράγιο, ελπίζω πραγματικά να μην μείνεισ μόνοσ.