ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2015 | 00:21

"Και η Σλίτζι, γιορτάζει μιά φορά το χρόνο"

Lifo, εσύ που με παρηγορείς τα κενά βράδια όπως αυτό, που χαζεύοντάς σε ξεχνιέμαι και κάνω ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς, σε ευχαριστώ που σήμερα με αφήνεις να σου εξομολογηθώ όλα όσα νοιώθω.Οι μισοί μου φίλοι βρήκαν φτηνές δικαιολογίες για να μην έρθουν αύριο στο πάρτυ.Οι δικοί δεν περίμεναν καν να πάει 12 για να μου ευχηθούν.Η αδερφή μου θα με πάρει απλά ένα τυπικό τηλεφώνημα.Σχέση δεν έχω,θα πάρω κάτι τυπικές ευχές από τα κοινωνικά διαδίκτυα.Όλη μέρα θα περιμένω πάνω α΄πο το κινητό ελπίζοντας... και πάντοτε offline(αφήνουμε πάντα ένα πέπλο μυστηρίου).Θα βλέπω ταινίες,θα ακούω μουσική μέχρι να φτάσει το βράδυ..όπου θα σκάσω ένα ψεύτικο χαμόγελο στις φωτογραφίες.Και όταν σβήσω τα κεράκια..τί ευχή να κάνω?Γίνομαι 23,αναπολώ το πώς γιόρτασα πέρυσι στο >.Εκείνα τα γενέθλια έμειναν αξέχαστα...ενώ φέτος...μιά γεύση άνοστη.Καμιά τρέλα,τίποτα το σπουδαίο.Μιά φορά το χρόνο έχουμε γενέθλια...οι υπόλοιπες είναι ξε-γενέθλια όπως έλεγε ο Γουίνι.Μισώ να μαι μόνη στις γιορτές.Έστω μιά φορά το χρόνο αξίζω και γω την προσοχη που μου αναλογει.Παρ 'ολο που ειμαι μποεμ δικαιουμαι και γω μια φορα το χρονο να γκρινιαξω,να φερθω ανωριμα χαραμιζοντας τη μερα μου ετσι,να υποτιμησω ο.τι εχω και να μην εκτιμησω αλλα βασικοτερα.
1
 
 
 
 
σχόλια
κοίτα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η τελευταία σου φορά που θα έχεις γενέθλια είσαι μόλις 23 οπότε μην τρελαίνεσαι! σίγουρα μαλακία αυτό με τους φίλους σου που σε έριξαν άκυρο αλλά το θέμα είναι και πόσο φίλοι ήταν(κολλητοί ή απλά γνωστοί),σίγουρα στις γιορτές πρέπει να είσαι με τα άτομα που αγαπάς και όχι μόνη και εγώ όταν ήμουν μικρός τις περίμενα πως και πως! απλά μεγαλώνοντας άρχισε να γίνεται λίγο βαρετό και τυπικό όλο το πράγμα (και εγώ σε λίγο καιρό έχω γενέθλια γίνομαι 22 και είμαι μόνος μου,οι κολλητοί μου σπουδάζουν μακριά ευχές θα πάρω αλλά δεν θα τρελαθώ αν τα γιορτάσω και μόνος μου).Σίγουρα όλοι μας παίρνουμε την προσοχή που δικαιούμαστε από οικογένεια και φίλους!αλλά και κανείς δεν μας βάζει περιορισμούς για το πώς θα φερθούμε,και κάτι ακόμη κάθε μέρα θέλει μια δόση τρέλας για να μπορέσουμε εγώ εσύ και όλοι μας να την παλέψουμε και δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τα γενέθλια :)iambatman (για σένα Χρήστος)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ