ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2014 | 21:45

Αν θέλω...

Να πάω μπροστά πρέπει να αποβάλλω την αίσθηση πως φταίω εγώ. Πολύ βαθιά μέσα μου ξέρω πως δεν φταίω εγώ που δεν έχω την παρέα που θα ήθελα , πως δεν είχα σχέση μέχρι τώρα όχι γιατί κάνω κάτι λάθος αλλά γιατί δεν έτυχε. Όχι στην δική μου περίπτωση πραγματικά δεν φταίω εγώ αλλά οι συγκυρίες, ζω στο ασφυκτικά κλειστό περιβάλλον του σχολείου, όπου όλοι ανήκουν σε απροσπέλαστες δήθεν κλίκες , και τα αγόρια σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με την 'καλούλα' συμμαθήτρια. Δεν φταίω εγώ που μέχρι την 3η γυμνασίου οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγαίνω στα ίδια μέρη με την τότε παρέα μου και έτσι αυτοί δέθηκαν μεταξύ τους ενώ εγώ όχι, δεν φταίω εγώ που όλοι όσοι μου ταιριάζουν μετακομίζουν άλλαζουν σχολείο ή μένουν μακριά, δεν φταίω εγώ που δεν βρίσκω στο σχολείο άτομα με ίδιο γούστο και ενδιαφέροντα με μένα για να ταιριάξω, δεν φταίω εγώ που όλοι είναι τόσο κλειστοί και απρόσωποι και δεν αφήνουν περιθώριο για συναναστροφές πέρα του τυπικού και μένουν προσκολλημένοι στον στενό κύκλο τους που έχουν την τύχη να τους ικανοποιεί, δεν φταίω εγώ που όταν οι συμμαθήτριες μου άρχισαν τις πρώτες τους 'σχέσεις' εγώ φαινόμουν 2 χρόνια μικρότερη και ήμουν σανίδα με αποτέλεσμα να μην αρέσω,ούτε φταίω εγώ που όλοι μου έχουν κολλήσει το ταμπελάκι 'ήσυχη , βαρετή' χωρίς να με ξέρουν καν, και βεβαίως δεν φταίω εγώ που δεν μου δίνεται η δυνατότητα να αναδείξω το άτομο στο οποίο έχω εξελιχθεί, ακόμα δεν φταίω σε καμία περίπτωση εγώ που δεν υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα για κάποια εξωσχολική δραστηριότητα ώστε να κάνω καινούριες παρέες, δεν φταίω εγώ που με κουράζουν οι συνηθισμένες φάτσες σας ιδέες σας , ασχολίες σας οι κλειστοί χαρακτήρες σας. Δεν είμαι εγώ φρικιό εσείς (οκ όχι και όλοι να λέγονται αυτά) είστε μία από τα ίδια! Μου φαίνεται πως τελικά θα παραιτηθώ, αυτό αξίζει , θα παραιτηθώ από την προσπάθεια να ταιριάξω στην δηθενιά και την σαπίλα σας! Και θα το κάνω και χωρίς τύψεις μάλιστα ,έδωσα την ευκαίρια στον καθέναν σας ξεχωριστά να μου δείξετε πόσο ουαου είστε, οι περισσότεροι είτε αποδειχθήκατε σκάρτοι, είτε απλά δεν δείξατε ενδιαφέρον να γνωριστούμε (οι κλίκες που έλεγα..), θα κρατήσω μόνο μερικούς ανθρώπους που τελικά αξίζουν. Λίγη υπομονή , λίγη υπομονή και θα κάνω μια καινούρια αρχή όπου εγώ θα επιλέξω την παρέα μου (όχι η γεωγραφική μου θέση), και θα βγάλω από πάνω μου αυτό το γαμ***μενο ταμπελάκι ώστε όλοι να βλέπουν ξεκάθαρα εμένα όχι το τι ήμουν πριν πέντε χρόνια! Μέχρι τότε αν δεν θέλω να φθαρεί κι'άλλο η αυτοεκτίμηση μου πρεπει να εμπεδώσω πως δεν φταίω εγώ, δεν φταίω εγώ, δεν φταίω εγώ , δεν φταίω εγώ, δεν φταίω εγώ ,δεν φταίω εγώ, δεν φταίω εγώ , δεν φταίω εγώ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως η δική μου εμπειρία μου έδειξε ότι συνήθως οι "ήσυχοι¨ άνθρωποι είναι αυτοί που ζουν περισσότερα πράγματα μεγαλώνοντας. Αυτοί που παρουσιάζονται ως "και πολύ ξεπεταγμένοι κλπ" μένουν σε αυτό το στάδιο και γίνονται κάπως απλοικοί (σόρρυ δε θυμάμαι πως μπαίνουν τα διαλυτικά) και βαρετοί ενήλικες. Για αυτό μην νοιάζεσαι και τόσο για το τι λένε,ασχολείσου με τα ενδιαφέροντα σου,ταξίδεψε όσο μπορείς,δες άλλες χώρες,άλλες κουλτούρες,καλλιέργησε τον εαυτό σου και το μυαλό σου και θα κερδίσεις το παιχνίδι.