ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2013 | 14:59

Καλοκαιρι...

Αν δεν εχεις αρκετα χρηματα,και παρεα να πας καπου διακοπες- καλυτερα χειμωνας.3βδομαδες αδεια.Η παρεα, οι μισοι με τη κοπελα τους ,οι αλλοι μισοι για να τη βγαλουν οικονομικα τραβηξαν για τα χωρια τους.-Εμενα ακομη δεν με εχει "τιμησει"(!) η ζωη-τυχη...και ειμαι μονος μου!-Να παω διακοπες λοιπον καπου μονος μου να ναι και διπλα στη θαλλασα να κανω και τα μπανακια μου!χμμ καλη ιδεα!αλλα και παλι μονος τα κανω ολα,εε και τις διακοπες?δεν ειναι και του τυπου μου,θελω τουλαχιστων ενα ατομο να πω μια κουβεντα!Δεν θα περασω ωραια σιγουρα και θα χαλασω και ενα σωρο χρηματα ,λεω.ΕπομενοςΚλεισμενος μες το σπιτι ολη μερα,με το αιρ-κοντισιον(παλι καλα) και λιωσιμο μεχρι αηδιας με: τον υπολογιστη,μουσικη,ταινιες-ντοκυμαντερ,διαβασμα,γυμναστικη!!-Αλλα και μεχρι ποσο?(αλλες χρονιες πηγαινα στη δουλεια και "επενδυα"ας το πουμε οσο ειμαστα κλειστα για τη δουλεια για οταν ανοιγαμε,πλεον δε περισσευουν ουτε για "επενδυσεις")Να βγεις να κανεις εξω τι?Τι μια εχεις την ανηποφορη παλιοζεστη που δεν ειναι για τιποτα,και την αλλη το "τερας"...που με το που βγεις (με το που βγεις)απο το σπιτι χωρις να κανεις τιποτα το ιδιαιτερο φευγουν τα χρηματα χωρις να το καταλαβεις.Λες λοιπον καποια στιγμη με οποιον εμεινε(και ας μη ταιριαζεις τοσο-κομματια να γινει) να πας για ενα μπανακι.Που να πας ομως εδω μεσα στη Αθηνα που θες 20 ευρω μες το νερο για πλακα,μονο για βενζινες να τραβηχτεις στην αλλη ακρη ,για ενα μπανιο σε μια καθαρη θαλασσα.Και αντε το εκανες σημερα ,το εκανες και αυριο,μεχρι ποσες μερες μπορεις να το κανεις -να χαλας δηλαδη 20+ευρω για ενα μπανιο!Ειπαμε 3 βδομαδες αδεια,21 μερες ειναι αυτες με χρηματα πολυ λιγα!!Παλι καλα που ερχετε το βραδακι,και φευγει αυτη η ανηποφορη παλιοζεστη,και μπορεις να κανεις μια βολτα,να βγεις απο το σπιτι.Αραγε τη βιωνει κανεις αλλως αυτη τη βαρετη κατασταση το καλοκαιρι?Με ολα αυτα που διαβασατε εχετε εσεις καμια αλλη λυση να προτεινετε,που δεν εχει παει εμενα το μυαλο μου.(γιατι εμενα η μονη λυση που μου ερχετε στο μυαλο,για να μην ενιωθα βαρετα,ειναι να ειχα τιποτα 2000 ευρω να χαλασω σε 21 μερες αδεια)Καθε ιδεα σεβαστη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή και εγώ το περνάω αυτό, δεν αξίζει να κάθεσαι μες στο σπίτι, είναι αντιπαραγωγικό. Βγες το βράδυ, για κάποια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας-εγώ είμαι δίπλα και το κάνω με τα πόδια. Είναι πολύ καλό. Ή μπορείς να πας σε κάποια γειτονιά της Αθήνας και έχοντας διαβάσει την ιστορία της, να περιπλανηθείς μέσα σε αυτή!! Υπάρχουν και τα φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα διοργανωθούν σε λίγο καιρό, είναι τέλεια!!!