ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ξεκίνησα να μαγειρεύω σε ηλικία 12 ετών, απλά πράγματα στην αρχή όπως μακαρόνια με διάφορες σάλτσες και σούπες που είναι ακόμα η αδυναμία μου. Στα 22 ήξερα να κάνω όλα τα φαγητά και πειραματιζόμουν με νέες γεύσεις και συνδυασμούς, συγγενείς και φίλοι με προέτρεπαν να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μαγειρική, πράγμα που σκεφτόμουν και εγώ πολύ σοβαρά. Μέχρι που είδα πως λειτουργεί μια κουζίνα εστιατορίου σε ώρα αιχμής, μίλησα με ανθρώπους του χώρου και κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα με τίποτα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς. Η μαγειρική για μένα είναι χόμπι, με ηρεμεί και με γεμίζει ενέργεια, βάζω μουσική, ποδιά, ετοιμάζω τα υλικά και αρχίζω την παρασκευή. Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη σε όσους αποφασίσουν να μπουν σε κουζίνα επαγγελματικά.
Σχολιάζει ο/η