Κόμπι Μπράϊαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου η κηδεία του - Η τελετή θα γίνει στο Staples Center

Κόμπι Μπράϊαντ: Στις 24 Φεβρουαρίου η κηδεία του - Η τελετή θα γίνει στο Staples Center Facebook Twitter
EPA
0

Στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center» θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μπασκεμπολίστα, Κόμπι Μπράϊαντ, και τις 13χρονης κόρης του που σκοτώθηκαν μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες.


Η κηδεία θα διεξαχθεί σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, στις 24 Φεβρουαρίου. Στην τελετή αναμένεται η συμμετοχή πλήθος κόσμου από όλη τη Νότια Καλιφόρνια και όχι μόνο που θέλουν να τιμήσουν τον 41χρονο αθλητή.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, καθώς ο Κόμπι αγωνιζόταν φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η κόρη του, Τζιάνα, με το Νο 2. Ούτε βεβαίως η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Άντζελες Λέϊκερς.

Το «Staples Center», βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην διάσημη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, έγινε η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον (2009), αλλά και του Αμερικανού ράπερ, Νίπσεϊ Χασλ. 

Την είδηση μετέδωσαν οι New York Times και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ούτε από την διοίκηση των Λέϊκερς, ούτε από τον δήμαρχο του Λος Άντζελες, Ερικ Γκαρτσέτι. Ωστόσο, η ομάδα των Λέικερς για την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει προγραμματίσει κάποιον αγώνα.

Ο Κόμπι και η κόρη του, Τζιάνα, έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο τους συνετρίβη σε λόφο κοντά στο Λος Άντζελες. Τα άλλα θύματα της τραγωδίας, είναι ο προπονητής του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι και η κόρη τους, Αλίσα που ήταν συμπαίκτρια της Τζιάνα, η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός προπονητή της ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών, η Σάρα και η Πέϊτον Τσέστερ και ο πιλότος, Αρα Ζομπαγιάν.

Με πληροφορίες από New York Times / Businessi Insider / Themediatimes

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM