Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρήκε σπίτι και ζητά την βοήθεια σας

Πως μπορείτε να βοηθήσετε το σπίτι της κοινωνικής κουζίνας

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρήκε σπίτι και ζητά την βοήθεια σας

O «Άλλος Άνθρωπος» είναι ο άνεργος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που μαγειρεύει στην φορητή του κουζίνα για τους συνανθρώπους μας στην Αθήνα. Μέσω του blog του ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι βρέθηκε σπίτι για την Κοινωνική Κουζίνα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

« Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι χτες 18-11-2013 πήρα στα χέρια μου τα κλειδιά και τα συμβόλαια του σπιτιού που για 3 χρόνια θα είναι το σπίτι του «Άλλου Ανθρώπου». Ένας μεγάλος στόχος και όνειρο προσωπικό δικό μου από τότε που ξεκινήσαμε την δράση στους δρόμους. Το σπίτι είναι στην οδό Πλαταιών 55 στον πρώτο όροφο. Φυσικά τώρα αρχίζει η πολύ δουλειά και χρειάζεται συμπαράσταση και η βοήθεια όλων για να το φτιάξουμε. Χρειαζόμαστε έπιπλα, κουζίνα, ερκοντίσιον, υδραυλικούς για να μας πουν για τις δυο ντουζιέρες για να κάνουν μπάνιο οι φίλοι μας, πλυντήρια και ότι χρειάζεται ένα σπίτι, γενικά όλα. Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για περισσότερες πληροφορίες. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας». Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί βρει πληροφορίες εδώ.

Αυτό το Σάββατο θα είναι στα Αμπελάκια στις 12 το μεσημέρι και στις 2 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι. Την Κυριακή θα είναι στο λιμάνι στη Σαλαμίνα στις 12 το μεσημέρι και στις 2 στο Θησείο.

Το πιο όμορφο στον «Άλλο Άνθρωπο» είναι το ότι το φαγητό είναι η αφορμή για να βρεθούν οι άνθρωποι. Δεν ταΐζει απλά τους ανθρώπους αλλά μαγειρεύουν και τρώνε όλοι μαζί.

Δείτε ακόμα: 118' με τον Άλλο Άνθρωπο