BREAKING NEWS

Ρουμανία: Παραιτείται ο Πρωθυπουργός, λόγω των νεκρών σε νυχτερινό κέντρο

Ρουμανία: Παραιτείται ο Πρωθυπουργός, λόγω των νεκρών σε νυχτερινό κέντρο Facebook Twitter
1

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βίκτορ Πόντα θα παραιτηθεί εντός της ημέρας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Λίβιου Ντράγκνεα.
   
Μετά την τραγωδία σε νυχτερινό κέντρο στο Βουκουρέστι, που στοίχισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους, περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη ρουμανική πρωτεύουσα, ζητώντας την παραίτηση του Βίκτορ Πόντα και του υπουργού Εσωτερικών Γκάμπριελ Οπρέα.

Από τη φωτιά στο νυχτερινό κέντρο στο Βουκουρέστι το περασμένο Σάββατο έχασαν τη ζωή τους 32 άτομα ενώ τραυματίστηκαν πάνω από 160.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προκλήθηκε πανικός όταν σημειώθηκε έκρηξη στην έναρξη ενός σόου με πυροτεχνήματα και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά που εξαπλώθηκε ταχύτατα.

Πάντως η συγκεκριμένη τραγωδία ήταν μάλλον το τελικό χτύπημα στον Πόντα, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες και δικάζεται για πλαστογραφία, για συνέργεια σε φοροδιαφυγή και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος την εποχή που ασκούσε τη δικηγορία, μεταξύ 2007-2011.

1

BREAKING NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM
Ιράν: Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον θάνατο του Ραϊσί; 

Διεθνή / Ιράν - Ο θάνατος του Ραϊσί και οι επίδοξοι διάδοχοι: Ο γιος, ο πρόεδρος της βουλής, η πανίσχυρη σύζυγος και τα αουτσάιντερ

Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί πολιτικά από τον αδόκητο θάνατο του προέδρου της ισλαμικής δημοκρατίας; - Πώς ο θάνατος Ραϊσί αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των παρατάξεων εντός της Ισλαμικής Δημοκρατία
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
ποσο μικροι και τελευταιοι ειμαστε τελικα η συνειδητοποιηση οδηγει σε καταθλιψη και εμεις εδω ο φιλης μπορει να λεει οτι κουτουραδα θελει και να συνεχιζει να ειναι υπουργος μονο στο ελλαδισταν της δευτερης συμ-φορας αριστερα πρεπει να ειστε εθνικα υπερηφανοι οσοι τον ψηφισατε μπραβο και παλι μπραβο !!!!