ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τουρκία: Σοβαρά επεισόδια μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ - Φενερμπαχτσέ

Τουρκία: Σοβαρά επεισόδια μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ - Φενερμπαχτσέ Facebook Twitter
Φωτογραφία: X (Twitter)
0

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν σε γήπεδο στην Τουρκία, αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ.

Οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο «Papara Park» της Τραπεζούντας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League), καθώς εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της «Φενέρ», που πανηγύριζαν τη μεγάλη νίκη τους με 3-2.

Οι παίκτες των φιλοξενουμένων «απάντησαν» απ’ την πλευρά τους προς τους οπαδούς της «Τράμπζον» που τους επιτέθηκαν, με χτυπήματα, κλωτσιές και γροθιές και για πολλά λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε... πεδίο μάχης, με τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι να παρεμβαίνουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνοδεύσουν την αποστολή της «Φενέρ» στα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, με τρεις διακοπές απ' την πλευρά του διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, μετά από τραυματισμούς των Έντιν Ντζέκο, Ντούσαν Τάντιτς, αλλά και του προπονητή της «Φενέρ» Ισμαΐλ Καρτάλ από αντικείμενα που έπεσαν από την εξέδρα. Παραλληλα, λίγο πριν το γκολ του Μπάρντι με το οποίο μείωσε η Τραμπζονσπόρ στο 63', πετάχτηκε από την εξέδρα στην περιοχή της Φενερμπαχτσέ ένας αναμμένος πυρσός, χωρίς όμως να διακόψει το παιχνίδι ο διαιτητής, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενουμένων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ