ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρόδος: Συγγνώμη ζήτησε ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι

Ρόδος: Στον εισαγγελέα ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε αντίπαλο στο κεφάλι – Ζήτησε συγγνώμη Facebook Twitter
Φωτ.: Χ
0

Στον εισαγγελέα αναμένεται να φτάσει ο Χαράλαμπος Ταγκάεφ, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου που με εναέρια κλωτσιά τραυμάτισε τον Μανώλη Νασόπουλο του Ποσειδώνα Καρπάθου, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού των ομάδων τους για την Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου στη Ρόδο

Μετά τη μήνυση του θύματος, ο δράστης μόλις έμαθε οτι τον αναζητούσε η Ασφάλεια Ρόδου, εθελοντικά παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, δείχνοντας μετανιωμένος για την πράξη του, με γραπτή του δήλωση στα social media.

Στην ανάρτησή του έγραψε ότι «έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω. Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες».

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ