ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ρόδος: Με εναέριo λάκτισμα, ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι αντίπαλό του- Αναζητείται από τις Αρχές

Ρόδος: Με εναέρια κλωτσιά, ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι αντίπαλό του- Αναζητείται από τις Αρχές Facebook Twitter
Επεισόδια στη Ρόδο/ Φωτ.: X
0

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Ρόδο, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας παίκτης που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στη Ρόδο, υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μέχρι που ένας παίκτης των γηπεδούχων έκανε μια δολοφονική ενέργεια. 

Ο Ταγκάεφ των γηπεδούχων με εναέρια καρατιά, χτύπησε στο κεφάλι τον Νασόπουλο, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Και λίγο μετά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να βρίσκεται σε σοκ.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου υπέβαλε μήνυση κατά του Ταγκάεφ, ο όποιος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο.

Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».

«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.


 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ