ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε: Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε Ρεάλ Μαδρίτης Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο θρύλος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ ετοιμάζεται για Μαδρίτη σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως έγραψε η Le Parissien δεν έχει φύγει ακόμα από την PSG για να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά για πολλούς στην ομάδα θα καταλήξει να συμβεί το αναπόφευκτο: «το μεγαλύτερο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου θα ενταχθεί στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο την επόμενη σεζόν». 

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη επικρατεί αισιοδοξία ενώ στα παρασκήνια διεξάγονται διαπραγματεύσεις για τη σύναψη του μεγαλύτερου συμβολαίου. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο σταρ της PSG αποφάσισε ότι θα αποχωρήσει από το Parc des Princes στο τέλος της σεζόν και δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον παριζιάνικο σύλλογο.

Το ίδιο μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι ο 25χρονος Εμπαπέ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να ενταχθεί στην ισπανική ομάδα ως ελεύθερος την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο Γάλλος διεθνής δεν αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του μέχρι τους 16 του Champions League με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι πλέον αισιόδοξο και υποθέτει ότι θα πρέπει να υπογράψει ένα νέο αστέρι για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ήθελαν να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο σχεδόν αδύνατο να αρνηθεί λόγω της μεγάλης οικονομικής προσφοράς του αλλά ο Εμπαπέ φαίνεται πως έχει αποφασίσει.

Με πληροφορίες της Le parisien

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ