ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

"Βόμβα" στο Euro: Στημένο το Αρμενία-Αλβανία λέει ο πρόεδρος της αρμενικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

"Βόμβα" στο Euro: Στημένο το Αρμενία-Αλβανία λέει ο πρόεδρος της αρμενικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Facebook Twitter
0

Στον «αέρα» τινάζει το Euro 2016 o επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αρμενίας (FFA)Ruben Hayrapetian, ο oποίος δήλωσε πως υποψιάζεται ότι το  παιχνίδι Αρμενίας-Αλβανίας,  με το αποτέλεσμα του οποίου η Αλβανία προκρίθηκε στα τελικά, ήταν στημένο.

Η Αλβανία είχε νικήσει με 3-0 την Αρμενία και για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στα τελικά του Euro, όμως ο τρόπος που έχασαν οι αρμένιοι είχε εγείρει ερωτηματικά για το αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι που είχαν άμεσο συμφέρον από το παιχνίδι αυτό- καθώς αγωνίζονταν στον ίδιο όμιλο και διεκδικούσαν την πρόκριση,- είχαν κάνει λόγο για στημένο παιχνίδι, αλλά δεν είχαν καμία απόδειξη για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

Τώρα, μιλώντας στα ΜΜΕ της Αρμενίας ο Hayrapetyan μίλησε για  «προδοσία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

"Η εθνική ομάδα ανήκει σε όλο το έθνος. Είναι λογικό ότι όλοι  είναι δυσαρεστημένοι. Ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, ", τόνισε.

"Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μας απλά δεν θέλουν να παίξουν. Όσον αφορά τον αγώνα κατά της Αλβανίας, υπήρξε μια προδοσία κατά τη διάρκειά του. Ακόμη και ο καλύτερος προπονητής να είχε ηγηθεί της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά της Αλβανίας, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ