Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Σβαϊνστάιγκερ τραγούδησε προσβλητικό σύνθημα για τη Ντόρτμουντ

Ο Σβαϊνστάιγκερ τραγούδησε προσβλητικό σύνθημα για τη Ντόρτμουντ Facebook Twitter
0

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ποδοσφαιριστής της Εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου, φαίνεται σε βίντεο να τραγουδά προσβλητικό σύνθημα για τη Μπορούσια Ντόρτμουν, το μεγάλο αντίπαλο της ομάδας του στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρτι που ήταν καλεσμένος και όπου μετά από μερικά ποτά παραπάνω τραγούδησε με τους παρευρισκόμενους ένα σύνθημα που πήγαινε κάπως έτσι: "ΒΝΒ, γιοι της π...ας". Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις στους οπαδούς της Ντόρτμουντ.

 

Ο ίδιος ο Σβάινστάιγκερ έσπευσε να κλείσει το θέμα, ανεβάζοντας άλλο βίντεο την επόμενη κιόλας μέρα, στο οποίο ζητά συγγνώμη από όλους. Η Ντόρτμουντ με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook αποδέχθηκε τη συγγνώμη του ποδοσφαιριστή και θεώρησε το συμβάν λήξαν.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ