Απεργία την Πρωτομαγιά

Διαφωνεί με την διακοπή ο Παναθηναϊκός: «Δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος»

Διαφωνεί με την διακοπή ο Παναθηναϊκός: «Δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
0

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη παίρνοντας θέση απέναντι στην απόφαση διακοπής της Super League επ' αόριστον από την ελληνική κυβέρνηση έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που είχαν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ρίχνει τα πυρά της στον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά και στην κυβέρνηση για την απόφασή της και τονίζει ότι ζημιώνει ανεπανόρθωτα τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ''συγχωροχάρτι'' σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον».

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ