Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέο ρεσιτάλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς

Νέο ρεσιτάλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς Facebook Twitter
1

Νέα «παράσταση» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού κόντρα στους Χόρνετς σημείωσε 32 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ.

Ο «Greek Freak» έκανε ξανά πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Μιλγουόκι και έδειξε πως έχει βαλθεί να αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του σε παίκτη της εβδομάδας, ο Έλληνας άσος σημείωσε ένα ακόμα double double με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμα νίκη (103-94).

Ο διεθνής σούπερ σταρ έγραψε ιστορία για την ομάδα του Μιλγουόκι, μια και έχει πετύχει 147 πόντους στους 4 πρώτους αγώνες του συλλόγου και έσπασε το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 146 πόντους. Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε την 30άρα και στους 4 πρώτους αγώνες των «Ελαφιών».

Αθλητισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Το παιδί έχει τσαγανό και τώρα που πέθανε ο πατέρας του, παίζει με περισσότερο πάθος "για να είναι υπερήφανος", όπως είπε.Έχει καλώς εννοούμενο τσαμπουκά και πιστεύω θα κάνει "θαύματα".Τον εκτιμώ και τον σέβομαι.Δεν έχει καμία σημασία που είμαι σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερός του.