ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

"Ναυάγιο" στην είσοδο Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ-Αιχμές κατά Αλαφούζου

"Ναυάγιο" στην είσοδο Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ-Αιχμές κατά Αλαφούζου Facebook Twitter
1

Ναυάγησε τελικά η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό, καθώς υπήρξε αδιέξοδο στη συνάντηση του με τον σημερινό ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. O κ. Γιαννακόπουλος αναφέρεται στα υπέρογκα χρέη της ομάδας και αποδίδει ευθύνες στον κ. Αλαφούζο για το “ναυάγιο”.

Η γραπτή δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου, όπως τη δημοσιεύει το sportfm.gr:



«Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο. 

Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών. 

Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων. 

Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος... 

Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε. 

Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς, 
Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος» 

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια