Το πρώτο βερνίκι νυχιών για μουσουλμάνες είναι γεγονός

Το πρώτο βερνίκι νυχιών για μουσουλμάνες είναι γεγονός Facebook Twitter
8

Η εταιρεία Inglot υποστηρίζει ότι κατάφερε να αναπτύξει τα πρώτα βερνίκια νυχιών που είναι κατάλληλα για τις γυναίκες των μουσουλμανικών χωρών.

Όπως αναφέρει το nymag, πολλές γυναίκες αποφεύγουν να βάψουν τα νύχια τους, καθώς κατά το καθιερωμένο πλύσιμο χεριών πριν από την καθημερινή προσευχή, το βερνίκι νυχιών εμποδίζει την επαφή του νερού με τα νύχια.

Στις μουσουλμανικές χώρες το βάψιμο των νυχιών συνήθως πραγματοποιείται όταν μία γυναίκα αδιαθετήσει, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσευχηθεί σύμφωνα με τους θρησκευτικούς νόμους. Λόγω της απαγόρευσης αυτής το γυναικείο φύλο αισθάνεται άβολα διότι οι άντρες μπορούν να το καταλάβουν.

Το νέο προϊόν, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, δεν είναι αδιάβροχο καθώς διαθέτει μικροσκοπικούς πόρους που επιτρέπει την επαφή του νερού με τα νύχια. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι το πράσινο φως από τη «θρησκευτική αστυνομία», ώστε οι δισεκατομμύρια μουσουλμάνες ανά τον κόσμο να μπορούν να προσεύχονται με πολύχρωμα νύχια.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ