Αυτά τα «τριχωτά» γυναικεία μαγιό είναι μάλλον η πιο wtf μόδα του φετινού καλοκαιριού

Αυτά τα «τριχωτά» γυναικεία μαγιό είναι μάλλον η πιο wtf μόδα του φετινού καλοκαιριού Facebook Twitter
1

Μια αμερικανική εταιρία, η Beloved Shirts, αποφάσισε, για κάποιο λόγο που μόνο αυτή ξέρει, να δημιουργήσει ένα ολόσωμο μαγιό που έχει πάνω του τυπωμένο ένα τριχωτό ανδρικό σώμα.

Το «Sexy Chest One Piece Swimsuit» βγαίνει σε δύο σχέδια, «σκούρο» και «μαυρισμένο».    

Το πολύ «ιδιαίτερο» αυτό ρούχο έχει το σλόγκαν: «Κάντε το pool-boy να πει "τι στο καλό;"» Και είναι το τελευταίο μιας σειράς περίεργων σχεδίων από την εταιρία, της οποίας το βασικό μότο είναι: «Ναι - είναι αληθινά!».

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες του μαγιό, που ανέβηκαν στον λογαριασμό της «Beloved Shirts» στο Instagram συγκέντρωσαν εκατοντάδες σχόλια, με αρκετούς, μάλιστα, γράφουν πως το έχουν «ανάγκη» στις ζωές τους.


Αν και πολλοί αναρωτήθηκαν αν αυτό το μαγιό αποτελεί κάποιας μορφής διαφημιστική φάρσα φτιαγμένη εξ ολοκλήρου στο Photoshop, ωστόσο, τα τριχωτά μαγιό είναι μια πραγματικότητα με την οποία είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι φέτος το καλοκαίρι.

My Summer bod is ready See what all the fuss is about ?Link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beloved Shirts (@belovedshirts) στις


Make 'em say WTF ?FREE US shipping ??Link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beloved Shirts (@belovedshirts) στις

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ