«Θόλωσα, δεν ξέρω τι έγινε…»

«Θόλωσα, δεν ξέρω τι έγινε…» Facebook Twitter
11

Σε πολύ κακή κατάσταση είναι ο 17χρονος από το Αγρίνιο που σκότωσε τη μητέρα του επειδή του έκανε παρατήρηση, ζητώντας να κλείσει την τηλεόραση. Ο 17χρονος, μαθητής της Γ’ Λυκείου, που θα απολογηθεί τη Δευτέρα, είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε ύπνο από άγχος, καθώς την επόμενη ημέρα έδινε μάθημα στις Πανελλαδικές και βρισκόταν στο σαλόνι βλέποντας τηλεόραση και καθαρίζοντας φρούτα.

«Δεν ξέρω τι έγινε. Θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι. Όλα έγιναν γρήγορα...», είπε στους αστυνομικούς ενώ μοιάζει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τα «Νέα», ο 17χρονος είχε πει στους γονείς του ότι δεν είχε γράψει καλά στα Μαθηματικά την περασμένη Δευτέρα ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ενώ βρισκόταν στο εξεταστικό κέντρο, έπεσε λιπόθυμος λόγω στρες. Ο πατέρας του μαθητή έχει ζητήσει, όσο κρατείται στο Α.Τ. να βρίσκεται κοντά του ψυχολόγος. Σήμερα θα γίνει η κηδεία της μητέρας του ενώ έχει διαψευστεί η πληροφορία ότι ο 17χρονος ζήτησε την άδεια για να παραστεί.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ολοι περασαμε εφηβεια και δυσκολες στιγμες , με ψυχολογικα σκαμπανεβασματα αλλα δεν πηραμε ενα μαχαιρι να σκοτωσουμε οποιον βρεθει μπροστα μας. Μη προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα και να τα ριξουμε παλι στο εκπαιδευτικο συστημα και στις θεσεις εργασιας και στο μελλον το μαθητων και μπλα μπλα , θα ηταν ατοπο σαν σχολιο..
Δε δικαιολογούμε απλώς δίνουμε ελαφρυντικά. Αν αυτό το παιδί είχε πάρει βοήθεια από ειδικό καιρό τώρα ίσως και να μην σκότωνε ποτέ. Κρίμα που οι γονείς του δεν ήταν αρκετά καταρτισμένοι ώστε να αναζητήσουν βοήθεια. Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δεν ξέρουν και δεν έχουν την παιδεία να καταλάβουν αν κάτι κακό συμβαίνει με τα παιδιά τους.
Εγω σχολιασα το γεγονος οτι τα παραπανω σχολια απο τα δικα σου πηγαιναν το θεμα αλλου . Τωρα οσο για τους γονεις οντως κριμα , γιατι απο οσο ακουσα ειναι και εκπαιδευτικοι οποτε η λογικη λεει να ειχαν τις γνωσεις ωστε να διακρινουν οτι παει κατι στραβα με το παιδι τους..
Σίγουρα το παιδί είχε ψυχολογικά, αλλά πιστεύω πως και οι γονείς του θα πρέπει να τον πίεζαν αφάνταστα από την παιδική του ηλικία. Δεν είναι φυσιολογικό να λιποθυμάς από το στρες, ούτε να έχεις τόσο θυμό μέσα σου. Νομίζω ότι το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στο ζευγάρι. Ειλικρινά μπορώ να δώσω πολλά ελαφρυντικά στο παιδί, η περίοδος των εξετάσεων και η εφηβεία είναι τρομερά πιεστικές περίοδοι της ζωής μας. Το θέμα είναι ότι ούτε η μάνα έρχεται πίσω, ούτε η οικογένεια θα ξεχάσει ποτέ αυτό το τραγικό γεγονός. Και αυτό θα πρέπει να είναι μάθημα για όλους τους γονείς.
Ζητανε σε παιδακια 17 ετων να φτιαξουν ή να καταστρεψουν το μελλον τους μεσα σε 15 μερες(περιοδος εξετασεων) και αν μπουν σε μια σχολη κλάιν ας την βγαλουν οποτε κ οταν... Οι οι υπολοιποι για πιο λογο εχουν "ανοιχτα" πανεπιστημια κ στην δευτερη φορα που κοπεις εφυγες;;;; Ειμαστε πιο εξυπνοι εμεις μαλλον...
έτσι είναι τί πατάτε "όχι", ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , δέν έχεις παρά ελάχιστο χρόνο να επιλέξεις τί θα κάνεις -και καλά- για το υπόλοιπο τής ζωής σου, σε μιά χώρα που προσφέρει ανασφάλεια και αβεβαιότητα και μιά κοινωνία που κοιτάει τόν κώλο της και την καρέκλα της.με γονείς στα πρόθυρα κατάρευσης, βομβαρδισμένος απο μιζέρια να απαισιοδοξία γνωρίζοντας οτι στήν καλύτερη τών περιπτώσεων θα λάβει ένα μισθό που δέ θα του επιτρέψει να δημιουργήσει απο μόνος του τίποτα ειδικά αν εγκαταλείψει το πατρικό του, όλη αυτή η πίεση, όλη αυτή η αγχωτική κατάσταση δέν αξίζει σε κανένα ζωντανό, πόσο μάλλον σε ένα παιδί, δέν δικαιολογώ τήν τραγικότητα της πράξης για να μήν παρεξηγηθώ, καταπίαστηκα για να εκφράσω τήν εμπάθεια που έχω στά παιδιά αυτά, είναι πολλά, περισσότερα απ όσα τα τυχερά που έχουν ακόμα την στήριξη και την ευχέρεια απο τίς οικογένειές τους, τέλος οι καθηγητές, οι εκπαιδευτικοί τους, οι φροντιστές τους, επι τω πλέιστω υπαίτιοι γιατί τους βολέυει τίς περισσότερες φορές και συμβάινει για τους λόγους πού έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρα, ελλείψεις, μισθοί, εργατοώρες,πολιτικές καριέρες, μικροκομματισμοί και αντιλήψεις απαρχαιωμένες στο ανύπαρκτο εκπαιδευτικό σύστημα, συγνώμη αν ακούγομαι απαισιόδοξός, δέν είμαι, αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή κι αν όχι τότε παρακαλώ ζητώ συγνώμη...
Ωραία τα λες, μια σημείωση μόνο: "εμπάθεια" στα ελληνικά (και εν αντιθέσει με τη λέξη empathy στα αγγλικά αλλά και σε όποια άλλη γλώσσα έχει εισηχθεί η λέξη ως δάνειο από τα ελληνικά) σημαίνει το να έχεις μίσος προς κάποιον (το αντίθετο στα αγγλικά που σημαίνει ότι συμπάσχεις με κάποιον).