ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2018 | 16:03

........

Διαβάζω αυτό τον ιστότοπο εδώ και περιπου τρία χρόνια και μου φαίνεται απίστευτο ποσο κακία και κόμπλεξ μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος ανώνυμα σε κάποιον που ουτε καν γνωρίζει προσωπικα!!! Επιπλέον ομως Βγάζω το καπέλο σε αυτό το μικρό ποσοστο που έστω με μια απλή κουβέντα μπορεί να δώσει τόση δυναμη και αγαπη !!!!!
15
 
 
 
 
σχόλια
(Διαβάζεται με λεπτή φωνή) :Εγώ, πάντως σε αγαπώ, εσένα, που έγραψες την εξομολόγηση αυτή και πιστεύω ότι έχεις δίκιο.Σε ολες αυτές οι αγνές κι ευγενικες ψυχουλες εκεί έξω, που νιώθουν μοναξια, στέλνω μια μεγααααααλη αγκαλιά κι ένα μπουκάλι.. Ρούμι.
Dmg, θεωρώ 'οτι υπάρχουν στην στήλη ολων των ειδών οι σχολιαστές και αυτη ειναι η ομορφιά και ας μην το καταλαβαίνει ο εξομολογουμενος. Υπαρχουν ατομα που θα μιλήσουν αγαπησιαρικα και ίσως βοηθησουν κάποιον που εχει αναγκη εστω και απο μια ανωνυμη στοργικη κουβεντα ,υπαρχουν ενδιαμεσες καταστασεις και σχολιαστες που ειναι με τις ωρες τους, και υπαρχουν και αυτοί που τρολλάρουν ή τα χώνουν που πιστευω οτι βοηθανε εξισου και αυτοί με τον τρόπο τους. υγ. Εξ, καλό το χαιδεμα στα αυτια, αλλα εγω προσωπικα το θελω το κραξιμο μου που και που, ετσι για να ισιωσω :p
Μη με τσιτωνεις Μαργαρίτα μου και τα πήγαινα τόσο καλά, την τρέλα μου!Αν κάποιος έχει ανάγκη από την καλή κουβέντα του ανώνυμου και την διαδικτυακή αγκαλιά αγνώστων, ξέρεις τι θα του κάνει η σκληρή κουβέντα; Θα τον ισοπεδωσει.Ε, αυτό δεν έχει λογική. Έλα, να γνωριστούμε, προσεγγισε, τον άλλον, αντάλλαξε δύο απόψεις, δύο λογάκια, αποκτήστε μια ΟΙΚΕΙΌΤΗΤΑ και μετά να δώσουμε αξία στην άποψή του. Δε θα γίνει η διάθεσή μας άνω κάτω, ανάλογα με το τι θα μας πει ο κάθε ανώνυμος, άγνωστος, τυχαίος και τυχαρπαστος.Πάρε ένα ποτηράκι ρούμι. Σερβιρισου.
Είμαι ενας (προς το παρον) μετριος ανθρωπος που ταυτοχρονα μισει την μετριοτητα, αλλα συνεχιζει να την αναπαραγει διχως σταματημο γιατι ειναι οπως ειπα μετριος.Ευχαριστω που εισαι εδω να με λες μπεμπα και να με κραζεις.
Nα σου πω την αληθεια dmg, εγω οσες φορες γραφω εδω, κραξιμο περιμενω και θελω να φαω, γιατι καλες κουβεντες εχω απο τους φιλους μου... Τωρα νομιζω οτι πρεπει να ψυχολογεις τον καθε εξ. και αν νομιζεις οτι τα λεγομενα σου θα τον ισοπεδωσουν να μην λες τιποτα.Ευχαριστω για το ποτο! Στην υγεια σου <3
Θεία, το πιάσαμε το υπονοούμενο.Απο δω και πέρα θα φέρνει ο καθένας το μπουκάλι του!☺️Τι τεστ ήταν αυτό; Πολύ φιλόδοξο. Όμορφο είναι... 28©️®️™️〰️❗❕❔❓⁉️‼️?️?️????Ⓜ️?️?️???⚫⚫◻️◽◾????⏸️♻️☑️➕????
Πάμπολλοι κάνετε ένα μικρό ''λάθος'': υπολαμβάνετε ότι τα ''αγαπησιάρικα'' και ''γλυκά'' σχόλια είναι και τα ''καλά'' που προέρχονται από ευαίσθητους, ενώ τα πιο ''σκληρά'' γράφονται από κακούς κομπλεξικούς ανάλγητους.
Διαβάζω τον ιστότοπο 6 χρόνια και είναι το μερος που λέω τα εσωψυχα μου από την 1η λυκείου. Αν κάποιος είχε όλες τις εξομολογησεις που εχω κάνει συν τα σχόλια που εχω αφησει θα μπορουσε να πει ότι με ξέρει πιο καλα και απο την μανα μου .Θυμάμαι που γκρινιαζα γιατί έτρωγα απόρριψη στο σχολείο και με παρηγορουσε η Ανια, ή που παλι γκρινιαζα για την φυσική ξερω'γω και μου απάνταγε ο Αγιος άπο κάτω :P Μου φαίνεται λοιπόν ώραιο όλο αυτό και δεν βλέπω κάπου κακια.. Οκ κάποιοι από εμας είναι κομματακι επικριτικοί, αλλα θεωρώ ότι κανεις σχεδον δεν σχολιάζει κακοπροαίρετα
"Διαβάζω τον ιστότοπο 6 χρόνια και είναι το μερος που λέω τα εσωψυχα μου από την 1η λυκείου."Κι εγώ σε είδα ως wanderlust και σε θεώρησα καινούργια!