ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2015 | 00:06

...

Eιδα σημερα ενα ντοκυμαντερ για τη D-Day της αποβασης στη Νορμανδια και ειδα ποσο αρχιδατοι ηταν τοτε οι αντρες και τους συγκρινα συνειρμικα με το μεσο φλουφλη, γυναικωτο 25αρη σημερα. Εφιαλτης μαγκες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ η μέση 25άρα με τίγκα βάψιμο λες και είναι στο θέατρο Καμπούκι και με τα ξέκωλα ρούχα δε διαφέρει από την νοικοκυρούλα του 40 και του 50. Αλλά άσε ξέρω, αυτό είναι φυσιολογικό, αν αλλάξουν οι άντρες είναι αφύσικο.
Μαζί σου! Ειδικά οι Εγγλέζοι πρασινομπερέδες ήταν οι πιο αρχιδάτοι από τους συμμάχους. Θα συμπληρώσω όμως πως το πιο αντρείο στράτευμα ήταν ο τακτικός στρατός της Ροδεσίας. Παιδιά 17 χρονών με ιστορικό 60 επιχειρησιακών αλμάτων ο καθένας, με τα FN FAL να τσακίζουν τις ορδές των ανταρτών με τα AK47 και με μηδενική βοήθεια από τη μαμα Αγγλία.Που να πάμε στο σήμερα τώρα? Ο μέσος αποβλακωμένος γυναικωτός 25άρης χτυπάει το φρέντο του σε μια ξαπλώστρα παραλίας, χτυπημένος με 'τατού' (μαγκιά κλανιά) χρωματιστά γυαλιά και ένα ύφος αυταρέσκειας του τύπου 'αυτή είναι η ζωή'. Φλώροι με 'Φ'.
Το ότι συμμετείχαν βάση σχεδίου και κατόπιν διαταγών σε μια από τις αιματηρές στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας δεν τους καθιστά αυτομάτως περισσότερο άνδρες. Δεν είχαν προφανώς άλλη επιλογή και η υφήλιος βρισκόταν αντιμέτωπη με τον τρόμο και τις καταστροφικές συνέπειες του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Αν στα μάτια σου η ανάγκη για επιβίωση και η αναχαίτιση των χιτλερικών στρατευμάτων είναι επίδειξη ανδρισμού θα διαφωνήσω κάθετα και θα σου προτείνω να δεις "τη διάσωση του στρατιώτη Ράιαν" πολλές φορές ώστε να κατανοήσεις πως ένοιωθαν αυτοί που εσύ θεωρείς σούπερ άνδρες. Περισσότερο "ανδρείοι" ναι, περισσότερο "άνδρες" όχι.
Συγκρίνεις τους άντρες που ήταν στρατιώτες εν καιρώ πολέμου και απεσταλμένοι να κάνουν απόβαση στην Νορμανδία εναντίον των χιτλερικών δυνάμεων κατοχής,δλδ στο πιο κρίσιμο σχέδιο του Β Παγκοσμίου Πολέμου με τους σημερινούς μέσους νεαρούς -υποθέτω μάλιστα μέσης τάξης και επαρκούς μόρφωσης και κοινωνικού επιπέδου- που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ισάξια πρόκληση και δεν έχουν ανατραφεί με την λογική των πολεμικών συρράξεων σε πραγματικό χρόνο; Κάπως ανόμοια και άδικη η σύγκριση, δεν νομίζεις?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ