Ετοιμαστείτε για μια χρονιά αξέχαστων live μουσικών εμπειριών με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Ο ενθουσιασμός ξεκινά από τη στιγμή που διατίθενται τα εισιτήρια και η Ticketmaster είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στον αγαπημένο σας καλλιτέχνη ή συγκρότημα.

 

Με την καλύτερη τεχνολογία, εξυπηρέτηση πελατών και ασφάλεια, η Ticketmaster κατέχει περήφανα την κυρίαρχη θέση ως ο προτιμώμενος πάροχος εισιτηρίων. 

 

«Στη Ticketmaster Hellas οι νέες ιδέες, η προσοχή και τα κίνητρά μας, περιστρέφονται γύρω από την αφοσίωση μας για δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων στους λάτρεις της μουσικής. Έχοντας στη φαρέτρα μας παραπάνω από 18 χρόνια εμπειρίας και θέτοντας στην κορυφή τη σημασία της ασφάλειας και της καινοτομίας, συνεργαζόμαστε στενά με τους διοργανωτές εκδηλώσεων, πρωτοπορούμε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και παρέχουμε διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον κλάδο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ο τελικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε για τους fans ένα ασυναγώνιστο ταξίδι προς τη διασκέδαση, από την αγορά του εισιτηρίου έως την είσοδο στο χώρο», δηλώνει η Έφη Καρκάνη, Business Development Director.

 

Περιηγηθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο από σπουδαίες μουσικές εκδηλώσεις, καθώς άλλη μία συναρπαστική χρονιά live μουσικών εκδηλώσεων ξεκινά για την Ticketmaster Hellas.

 

Προσεχώς:

Rammstein (30 Μαΐου 2024): Μετά από 14 χρόνια, οι Rammstein επιστρέφουν στην Ελλάδα, για ένα live που θα μείνει αξέχαστο. Το παγκοσμίου φήμης γερμανικό συγκρότημα, προσφέρει μια δυνατή αισθαντική πανδαισία με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που συμπληρώνουν τους δυνατούς ρυθμούς του, μετατρέποντας το ΟΑΚΑ σε μια επική οπτικοακουστική «χώρα των θαυμάτων».

 

Coldplay (8&9 Ιουνίου 2024): Η παγκόσμια περιοδεία "Music of the Spheres" υπόσχεται ένα συναρπαστικό μείγμα ξεχωριστού ήχου και των αγαπημένων τραγουδιών των Coldplay, δημιουργώντας ένα οπτικό και ακουστικό θέαμα που «γιορτάζει» την αγάπη και την ενότητα. Οι Coldplay θα καταφθάσουν στην Ελλάδα με στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους θαυμαστές τους.

 

Archive (14&15 Ιουνίου 2024): Οι πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Archive, επιστρέφουν στη Ελλάδα για δύο μοναδικά lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσουν δύο ατμοσφαιρικές βραδιές, αφιερωμένες στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας τους.

 

Athens Rocks Festival 2024 (2 Αυγούστου 2024): Με την επιστροφή του θρυλικού Lenny Kravitz μετά από 16 χρόνια απουσίας, αυτό το φεστιβάλ υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με ηλεκτρισμένη ενέργεια και εμβληματική μουσική που εδραιώνει τη θρυλική του θέση. Διαχρονικές επιτυχίες όπως τα "Are You Gonna Go My Way", "American Woman" και "Fly Away" πρόκειται να συναρπάσουν τους fans που θα ζήσουν από κοντά αυτή την one-of-a-kind εμπειρία.

 

Queens of the Stone Age (27 Ιουλίου 2024): Φημισμένοι για τις δυνατές ερμηνείες και τον χαρακτηριστικό ήχο, η δυναμική τους εμφάνιση εντείνει την ανυπομονησία στο Athens Rocks Festival 2024.

 

Ed Sheeran: +-=÷x Tour | Cyprus (7&8 Σεπτεμβρίου 2024): Προκαλώντας ενθουσιασμό στην Κύπρο, οι θαυμαστές του αγαπημένου Ed Sheeran μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια αποκλειστικά στο ticketmaster.gr και στο ticketmaster.cy.

Οδηγός Μουσικής