Elektronik Meditation f. Savina Yannatou & Harris Lambrakis Live

LIFOTEAM 24.2.2017 | 00:00

Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το οπτικο-ακουστικό project "Elektronik Meditation" με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με μοναδικούς καλεσμένους τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (rhodes, νέυ).

Μετά την sold out εμφάνισή τους το Νοέμβριο, εμφανίζονται ξανά για μια βραδιά ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και τις προκλήσεις του αυτοσχεδιασμού.

Ο Γιάννης Αναστασάκης χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων, καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ (είναι επίσης o σχεδιαστής και κατασκευαστής των JAM pedals). Η μουσική του είναι ένα κράμα ambient και ψυχεδέλειας που ισορροπεί μεταξύ μελωδίας και θορύβου. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, όπως οι Arve Henriksen, Eivind Aarset, Λένα Πλάτωνος, Θοδωρής Ρέλλος, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Haig Yazdjian, Διονύση Σαββόπουλο κ.α.

H Deniz χρησιμοποιεί μια πολύ ιδιαίτερη τεχνική live-painting και προβολής. Δίνοντας έμφαση στο χρώμα και στις λεπτομέρειες της στιγμής, δημιουργεί ένα μοναδικό οπτικό περιβάλλον, μια εικαστική προέκταση της μουσικής που διαδραματίζεται επί σκηνής.

ΠΟΤΕ24/02/2017 - 24/02/2017
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Gig Space
Οδηγός Μουσικής