Οι Άγαμοι Θύται έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό και συχνά σουρεαλιστικό στίγμα, με τις παραστάσεις-βαριετέ που στήνουν, πάντα με κέφι, φαντασία, χιούμορ, άφθονο γέλιο, σάτιρα με τον δικό τους υπαινικτικό τρόπο και με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Και ενώ οι παραστάσεις τους έχουν διάρκεια που ξεπερνά συνήθως τις 3μιση ώρες, ο κόσμος, που τους ακολουθεί πιστά σε όλη τους την καριέρα, πάντα ζητάει κι άλλο! Απόδειξη τα χαμόγελα που βλέπεις στην έξοδο, στο τέλος κάθε βραδιάς.


Αυτό το μαγικό μουσικοθεατρικό είδος-αντίδοτο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, φιλοξενούμε για πρώτη φορά φέτος στο PassPort-Κεραμεικός, με την βεβαιότητα ότι από τις 26 Νοεμβρίου και μετά θα ζήσουμε όλοι μαζί οργιαστικές νύχτες γέλιου και χαράς. Τα κείμενα υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Χρήστο Τολιάδη.

 

Μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με φιλοξενούμενους τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους Lucchetino

Σε κείμενα Δήμητρας Παπαδοπούλου

Επί σκηνής, πρωταγωνιστούν οι:Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου και η Ρούλα Μανισάνου. Και φυσικά, o βιρτουόζος Σπύρος Παπαδόπουλος και το φοβερό κωμικό δίδυμο Lucchettino

ΠΟΤΕ26/11/2016 - 31/12/2016
ΠΟΥPASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Οδηγός Μουσικής